Άννα Μενενάκου: Αποκάλυψε πώς γνωρίστηκε με τον Σωτήρη Τσαφούλια

Είναι ζευγάρι από το 2018

Η Άννα Μενενάκου είναι από το 2018 ζευγάρι με τον γνωστό σκηνοθέτη Σωτήρη Τσαφούλια και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, το παρασκήνιο της γνωριμίας τους. 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στο θέατρο, όταν εκείνη έπαιζε με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

«Η πρώτη γνωριμία έγινε στο θέατρο. Τότε εγώ έπαιζα με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και είχε πάρει ο Βλαδίμηρος ένα βραβείο για την πρώτη ταινία του Σωτήρη, τον “Κοινό Παρανομαστή”. Η αλήθεια είναι πως εγώ εντυπωσιάστηκα όταν τον είδα, αλλά μετά ξεχάστηκε. Ήξερα μόνο πως είχε κάνει αυτή την ταινία. Μετά πέρασαν τα χρόνια και όταν κάναμε το “Δείπνο Ηλιθίων” με τον Σπύρο Παπαδόπουλο ερχόταν. Εκεί γνωριστήκαμε λίγο.

Τσαφούλιας για Μενενάκου: «Δεν είναι η σύντροφός μου το αξεσουάρ μου!»

Δε με θυμόταν από την πρώτη φορά. Ο Σωτήρης είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ στοχοπροσηλωμένος σε ό,τι κάνει. Μετά την πρεμιέρα, το 2018 σμίξαμε. Έγινε ο πρώτος κύκλος της σειράς που δεν έπαιζα εγώ. Και καλώς γιατί ήμασταν στην αρχή. Δεν ήθελα πολλή εμπλοκή. Ο Σωτήρης είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου και δεν τον βάζω μπροστά από τη δουλειά σε καμία περίπτωση» εξομολογήθηκε η Άννα Μενενάκου στο πλατό της εκπομπής του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα»
Σωτήρης Τσαφούλιας - Άννα Μενενάκου

Σωτήρης Τσαφούλιας - Άννα Μενενάκου / Φωτογραφία: NDP
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top