Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός: «Ο πατέρας μου πέθανε στα χέρια μου»

Από τους σημαντικότερους θεατρανθρώπους ο πατέρας της

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της ηθοποιού στο Στούντιο 4

Είχε πατέρα έναν από τους σημαντικότερους ηθοποιούς του ελληνικού θεάτρου, τον Νίκο Βασταρδή που έφυγε από τη ζωή το 2012.

Άννα Αδριανού: Ο λόγος που δεν έκανε ποτέ δικά της παιδιά

Ο λόγος για την Άννα Αδριανού που το μεσημέρι της Τετάρτης βρέθηκε στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ, όπου μίλησε για τις απώλειες αγαπημένων της προσώπων.

Πατέρας της Άννας Αδριανού ήταν ο καταξιωμένος ηθοποιός, Νίκος Βασταρδής 

«Η μητέρα μου πέθανε πολύ νέα. Τον αδερφό τον χάσαμε στα 18 με τη μηχανή. Το πρώτο πράγμα που μου είπε ο πατέρας μου όταν πήγαμε στην κηδεία, ήταν: "Είμαι ένας πολύ τυχερός άνθρωπος γιατί έχασα το παιδί που είχα μικρότερη επαφή". Με έκανε να πιστέψω ότι το πίστευε, γιατί είχαμε μια πολύ ιδανική σχέση. Ιδανική σχέση είναι να σε αγαπάει για αυτό που είσαι και να το δέχεται χωρίς να μπλέκει τις προσωπικές του επιθυμίες για το τι θέλει να είσαι», είπε αρχικά 

Ελληνίδα ηθοποιός πήγε σε οντισιόν ντυμένη…αγόρι

«Ο πατέρας μου ήταν πάντα στοργικός κι εκεί όταν τον χρειαζόμουν. Έλεγε ότι αν με εκτελέσουν στην κατοχή, θα χαρώ τη διαδρομή. Πέθανε στα χέρια μου. Έλεγε ότι η ζωή έχει αξία μεγάλη και πρέπει να την αγαπάμε και να την τιμάμε. Αγαπώ τη ζωή δε σημαίνει ότι αγαπώ μόνο τα καλά της κομμάτια», εξομολογήθηκε η Άννα Αδριανού.

Η Άννα Αδριανού έχει υπογράψει και το σενάριο αρκετών τηλεοπτικών επιτυχιών

Η Άννα Αδριανού έχει υπογράψει το σενάριο αρκετών τηλεοπτικών επιτυχιών /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top