Άννα Ανδριανού: Ο λόγος που δεν έκανε ποτέ δικά της παιδιά

Οι αποτυχημένοι γάμοι και ο θάνατος της μητέρας και του αδερφού της

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Άννα Ανδριανού στον Άρη Καβατζίκη. Η ηθοποιός μίλησε για τους γάμους της, την επιλογή της να μην αποκτήσει παιδιά και την απώλεια της μητέρας και του αδερφού της που την έφερε πιο κοντά με τον πατέρα της.

Η Άννα Ανδριανού παρακολούθησε τη θεατρική-μουσική παράσταση του Μίκη Θεοδωράη, «Η Όμορφη πόλη», στο Μέγαρο Μουσικής/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Άννα Ανδριανού: «Δεν ήθελα ποτέ παιδί. Είχα μείνει έγκυος, αλλά το έχασα»

«Οι γονείς μου ήταν πολύ προχωρημένοι και έχω πάρει πολλά από αυτούς. Όταν τους είπα ότι θέλω να παντρευτώ, μου είπαν ότι δεν υπάρχει λόγος. Παντρεύτηκα πολύ μικρή τον ηθοποιό Γιάννη Βούρο. Ο άντρας μου τώρα είναι πάλι μέσα στα πράγματα γιατί είναι σεναριογράφος, σκηνοθέτης και συγγραφέας», δήλωσε αρχικά στο «Πάμε Δαναή!». 

«Νομίζω ότι ήμουν ερωτευμένη με τον “έρωτα” στους γάμους μου και στις σχέσεις μου, μέχρι που γνώρισα τον τωρινό μου άντρα, εκεί ερωτεύτηκα για πρώτη φορά έναν άνθρωπο και όχι τον έρωτα», εξομολογήθηκε στη συνέχεια για τους δυο προηγούμενους γάμους της και τον τωρινό της σύζυγο, Γιάννη Μπότση. 

Η ίδια αποκάλυψε και τον λόγο που δεν έκανε ποτέ παιδιά «Όλες οι γυναίκες έχουν μητρικό ένστικτο ανεξάρτητα από το αν έχουν ή δεν έχουν παιδί ή αν θέλουν. Εγώ δεν ήθελα και ποτέ. Αν έχεις δικά σου παιδιά μοιραία επειδή θέλουν πολλή ενέργεια δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς με άλλα κι εγώ προτιμώ να ασχοληθώ με περισσότερα».

«Η μητέρα μου πέθανε 59 χρονών και ταυτόχρονα την ίδια περίοδο πέθανε και ο αδερφός μου. Ξαφνικά βρέθηκα με τον πατέρα μου πολύ κοντά, ήταν και μπαμπάς και μαμά. Στην κηδεία ο πατέρας μου μου είπε ότι είναι τυχερός άνθρωπος γιατί αν έπρεπε να χάσει ένα από τα παιδιά του έχασε αυτό που ήταν πιο μικρό και είχαν λιγότερη επαφή και όχι εμένα που ήμασταν και φίλοι και κοντά τόσα χρόνια. Τον πονούσε ο θάνατος αλλά καταλαβαίνω ότι το είπε για να βγάλει πάνω από εμένα οποιοδήποτε βάρος», είπε λίγο αργότερα για τη σχέση με τον πατέρα της. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top