Γερονικολού για Κιμούλη: «Καλό είναι να κρατάμε κάποιες αποστάσεις»

Όσα είπε η ηθοποιός για την κακή συνεργασία τους το 2012

Δείτε όσα είπε η Κατερίνα Γερονικολού στο Happy Day

Στα γυρίσματα της σειράς της ΕΡΤ Κι όμως είμαι ακόμη εδώ βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής Happy Day, για να συναντήσει την Κατερίνα Γερονικολού.

Γερονικολού: «Έχω συγχωρήσει τον Κιμούλη, δεν είμαι εγώ η δυστυχισμένη!»

Η γνωστή ηθοποιός που συμπρωταγωνιστεί με τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη στο σίριαλ, μίλησε για την τηλεοπτική τους χημεία. Η Κατερίνα Γερονικολού, μάλιστα, απάντησε και σε ερώτηση για τον Γιώργο Κιμούλη.

H Kατερίνα Γερονικολού πρωταγωνιστεί στην ίδια σειρά με τον σύντροφό της. Γιάννη Τσιμιτσέλη

«Στο σίριαλ που πρωταγωνιστώ, είμαι αρρωστοφοβική. Και στη ζωή μου είμαι πολύ υπέρ της καθαριότητας, μου φτιάχνει το κέφι. Το σπίτι μας με τον Γιάννη δε γίνεται να είναι χάλια έτσι κι αλλιώς, γιατί λείπουμε κι οι δύο συνέχεια. Με βοηθάει. Και μόνο η αίσθηση ότι ο άλλος βοηθάει ξεκουράζει τη γυναίκα. Όχι μόνο πρακτικά, αλλά και ψυχολογικά», δήλωσε αρχικά. 

Κατερίνα Γερονικολού: Το νέο μήνυμα μετά τις καταγγελίες για τον Κιμούλη

Για την κοινή τηλεοπτική της εμφάνιση με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, είπε: «Μας έκαναν ταυτόχρονα την πρόταση για αυτήν τη σειρά. Εγώ δεν είχα καμία καλύτερη και φυσικά, δέχτηκα. Με τον Γιάννη έχουμε τις ίδιες αγωνίες και τα ίδια άγχη κι αυτό μας ενώνει».

Γιώργος Κιμούλης & Κατερίνα Γερονικολού στην παράσταση Δον Ζουάν, Η επιστροφή το 2012

Γιώργος Κιμούλης & Κατερίνα Γερονικολού στην παράσταση Δον Ζουάν, Η επιστροφή το 2012 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Τέλος, αναφορικά για τον Γιώργο Κιμούλη και την άσχημη συμπεριφορά που είχε βιώσει, κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στην Παράσταση Δον Ζουάν Η Επιστροφή, η Κατερίνα Γερονικολού δήλωσε: «Δεν υπάρχει καμία επαφή μαζί του και για εμένα, το θέμα έχει κλείσει. Και καλώς έχει κλείσει. Στο εργασιακό περιβάλλον καλό είναι να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και να κρατάμε κάποιες αποστάσεις. Νομίζω ότι θα πάει καλύτερα για τις επόμενες γενιές. Τον έχω συγχωρήσει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top