Κωστής Μαραβέγιας για Τόνια Σωτηροπούλου: «Με βλέπω πατέρα στο μέλλον»

Το απρόσμενο περιστατικό 5 λεπτά πριν τον γάμο του με την καλλονή ηθοποιό

Δείτε όσα είπε ο Κωστής Μαραβέγιας στην εκπομπή Πάμε Δανάη!

O Κωστής Μαραβέγιας παραχώρησε συνέντευξη στο Πάμε Δανάη!, όπου μίλησε για την εμπειρία του ως παρουσιαστής, αλλά και την απόκτηση ενός παιδιού με τη σύζυγό του, Τόνια Σωτηροπούλου.

Επόμενο βήμα μετά τον γάμο με την Τόνια Σωτηροπούλου είναι ο ερχομός ενός παιδιού!

Επόμενο βήμα μετά τον γάμο με την Τόνια Σωτηροπούλου είναι ο ερχομός ενός παιδιού!

Ο τραγουδοποιός δήλωσε αρχικά ότι ο ρόλος του παρουσιαστή ήταν απαιτητικός, ενώ ξεκαθάρισε ότι το Δυνατά που παρουσιάζει στην ΕΡΤ δε θα συνεχιστεί. Θα ήθελε πολύ να κάνει μια εκπομπή δρόμου και, μάλιστα, βρίσκεται σε συζητήσεις για το εν λόγω project. Μένει να δούμε τι θα συμβεί. 

Κωστής Μαραβέγιας: «Ο έγγαμος βίος ανθίζει σαν την άνοιξη»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απόκτηση παιδιού με τη σύζυγό του και ηθοποιό Τόνια Σωτηροπούλου, αλλά και στο απρόσμενο συμβάν πέντε λεπτά πριν τον γάμο τους: «Λίγο πριν τον γάμο με πήρε τηλέφωνο μια φίλη, που είχε ξεχάσει ότι παντρεύομαι, και με ρώτησε κάτι για την τηλεόραση. Μόλις πέντε λεπτά πριν».

Η Τόνια Σωτηροπούλου κι ο Κωστής Μαραβέγιας είναι τρελά ερωτευμένοι κι αυτό... δεν κρύβεται! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Κωστής Μαραβέγιας: Οι τρυφερές ευχές στην αγαπημένη του για τα γενέθλιά της

Επτά μήνες μετά τον γάμο τους δηλώνει έτοιμος να γίνει πατέρας. «Με βλέπω πατέρα στο μέλλον. Θέλω να είμαι καλός μπαμπάς ως προς τη διάθεση και τον χρόνο μου», είπε ο Κωστής Μαραβέγιας. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top