Αλβανία: Η αντίδραση της Ρονέλα μετά τον αποκλεισμό από την Eurovision

Η ανάρτηση που έκανε η πολυσυζητημένη τραγουδίστρια

Δείτε τις αντιδράσεις στο Breakfast@Star για τον αποκλεισμό της Αλβανίας

10 χώρες κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο από τον Α΄ Ημιτελικό για τον μεγάλο τελικό της Eurovision αυτό το Σάββατο 14 Μαΐου.

Η Αλβανία με τη Ρονέλα Χαγιάτι και το τραγούδι Sekret έκανε εκρηκτική έναρξη στον πρώτο ημιτελικό, αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό. 

Eurovision 2022: Ronela δώστα όλα!

Η ψηφοφορία κοινού και κριτικής επιτροπής την απέκλεισε από την πρώτη δεκάδα των χωρών που θα λάβουν μέρος, παρόλο που θεωρούταν φαβορί και το τραγούδι της είχε πλασαριστεί σε υψηλές θέσεις στα στοιχήματα.

Η Ρονέλα πήρε την... κρυάδα της 66ης Eurovision. αλλά και της μη πρόκρισής της στον τελικό! /Φωτογραφία AP Images

Η παρουσίαση της χώρας είχε προκαλέσει τις αντιδράσεις της EBU. Αρχικά δημιουργήθηκε θέμα όταν κατέβηκαν φωτογραφίες από τον λογαριασμό της Eurovision στο Instagram. Στη συνέχεια η πρόβα της Ρονέλα Χαγιάτι είχε γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω άσεμνης χορογραφίας, καθώς η EBU θεωρεί ότι η Eurovision είναι ένα οικογενειακό σόου και ήθελαν πρώτα να την ελέγξουν. Ωστόσο, δεν είναι σαφές σε τι βαθμό αυτό το κλίμα, που δημιουργήθηκε, έπαιξε τελικά ρόλο στον αποκλεισμό της Αλβανίας από τον τελικό.

Δείτε την εμφάνιση της Αλβανίας στον Α' Ημιτελικό

Εurovision 2022: Ποιες χώρες αλληλοψηφίζονται κάθε χρόνο;

Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η τραγουδίστρια πόζαρε με τους χορευτές της αλβανικής αποστολής κι έγραψε: «Ακόμα κι αν ήμουν στον τελικό θα ήμουν τελευταία. Το ξέρω. Αλλά το ποσό της αγάπης που έλαβα είναι τεράστιο. Κέρδισα τη Eurovision γιατί κέρδισα το κοινό. Και το πλήθος έχει πάντα δίκιο, Σας αγαπώ».

Γεννημένη και μεγαλωμένη στα Τίρανα, η Ρονέλα άρχισε να συμμετέχει σε διάφορους διαγωνισμούς τραγουδιού και χορού ως παιδί πριν ακολουθήσει μια καριέρα στη μουσική. Η ίδια λέει ότι δε θέλει να γίνει σουπερστάρ, αλλά απλώς να τραγουδά για τον κόσμο. Πατέρας της είναι ο Μαράς Χαγιάτι, σημαντική προσωπικότητα στον χώρο των media στην Αλβανία.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top