Κωνσταντίνα: Αποχώρησε από το σχήμα με τη Σαμπρίνα μπροστά στις κάμερες!

Οι κακές γλώσσες λένε πως όλα έγιναν για την αφίσα

Το προηγούμενο Σάββατο ξεκίνησε η συνεργασία της Κωνσταντίνας με τη Σαμπρίνα και τον Κωνσταντίνο Μάνη σε νυχτερινό κέντρο της Γλυφάδας.

Το σχήμα δεν πρόλαβε καλά καλά να κλείσει μια εβδομάδα και διαλύθηκε και όπως φαίνεται η Κωνσταντίνα ενοχλήθηκε πολύ από την αφίσα που ανέβηκε στο νυχτερινό κέντρο επειδή ήταν πιο αισθητή η παρουσία της Σαμπρίνας. Έτσι, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου και παρουσία δημοσιογράφων αποχώρησε! 

Η αφίσα Κωνσταντίνας, Σαμπρίνας, Κωνσταντίνου Μάνη


«Εμείς ξεκινήσαμε το προηγούμενο Σάββατο. Δεν ξέρω πώς να ερμηνεύσω την αποχώρηση της Κωνσταντίνας από το σχήμα. Να το πω κακή στιγμή; Έγινε ξαφνικά. Πιστεύω ότι θα βρεθεί μια λύση. Έχω τραβήξει 50 χρόνια το αλίμονο με τους καλλιτέχνες. Η Κωνσταντίνα δεν είναι μια τυχαία τραγουδίστρια. Ε, κάτι έγινε, δεν ξέρω. Ντρέπομαι και εγώ που έγινε παρουσία των καναλιών», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Σαμπρίνα


Από την άλλη πλευρά, η Σαμπρίνα, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star», δήλωσε: «Δεν ξέρω τι έγινε. Εγώ ήρθα εδώ και εσείς μου είπατε ότι έχει συμβεί κάτι. Δε νομίζω ότι έχει να κάνει με την αφίσα. Προφανώς είναι και κάτι άλλο. Ήμασταν και την προηγούμενη εβδομάδα εδώ. Με την Κωνσταντίνα έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Μάλλον έχει γίνει κάτι άλλο που εγώ δεν πρόλαβα να μάθω».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top