Το κράξιμο Κωστέτσου στην Kardashian για το θρυλικό φόρεμα της Monroe

«Έκανες ένα φόρεμα με ιστορία να μοιάζει με φτηνό κομπινεζόν»

Βίντεο για το Met Gala 2022 από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεψν του Star (3/5/22)

Με το θρυλικό φόρεμα της Marilyn Monroe, αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων εμφανίστηκε η Kim Kardashian στο Met Gala 2022 που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 2 Μαΐου στο Metropolitan Museum of Art της Νέας Υόρκης. 

Η 41χρονη χρυσή κληρονόμος έφτασε στην εκδήλωση φορώντας το εμβληματικό φόρεμα που είχε φορέσει η Monroe το 1962, για να ευχηθεί στον πρόεδρο Τζον Φ. Κένεντι για τα γενέθλιά του. 

Met Gala 2022: Οι ωραιότερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί!

Ενώ περπατούσε στο κόκκινο χαλί συνοδευόμενη από τον γοητευτικό σύντροφό της Pete Davidson, η Kardashian αποκάλυψε μάλιστα, ότι χρειάστηκε να χάσει 7 ολόκληρα κιλά για να καταφέρει να χωρέσει στο φόρεμα αυτό.

kim kardashian

 H Κim Kardashian με sheer vintage Jean Louis φόρεμα αλα Marilyn Monroe, όλο κεντημένο στο χέρι με κρύσταλλα και λευκή γούνα

Τα «πυρά» του εναντίον της διάσημης τηλεπερσόνας και της στιλιστικής της επιλογής έριξε μέσα από τα social media ο Βασίλειος Κωστέτσος,

Σε μία δημοσίευσή του στο Instagram, ο γνωστός Έλληνας σχεδιαστής έγραψε:

«Κάποιες Φορές! Κάποια Πράγματα! Δεν έχουν πλάκα! Ούτε αποτελούν τη ροή του συστήματος! Δεν τολμάς να τα αγγίξεις! Απλά είναι ΝΤΡΟΠΗ! Tου συστήματος και «κατάντια» της εποχής μας! Το να τολμάς να συγκρίνεις και να θέλεις να επιβάλεις……έναν Μύθο της Απόλυτης Γυναίκας με Μια Trash Icon! #metgala2022 #marilynmonroe #kimkardashian. Μέχρι εδώ ακούστηκαν τα κόκαλα της Marilyn να τρίζουν και φωνάζουν!!!!!!!! Σώστεεεεεε το φόρεμα!!!!!Σώστεεε τοοοο!!!!!!! Και από ότι έμαθα πριν λίγο έχει γίνει σάλος πώς τόλμησαν οι διαχειριστές της περιουσίας/εικόνας της Marilyn Monroe και επέτρεψαν τον δανεισμό του μυθικού αυτού φορέματος……! Που δεν είναι απλά μια βραδινή τουαλέτα που φορέθηκε από την απόλυτη γυναίκα, αλλά εκφράζει μια στιγμή της ιστορίας που άφησε εποχή και σημάδεψε τον πιο διάσημο και δημοφιλή Πρόεδρο της Αμερικής!».

 

Λίγο αργότερα, ο Κωστέτσος προχώρησε και σε δεύτερη ανάρτηση όπου έγραφε:

«Πώς μπορείς να καταστρέψεις την εικόνα σου μέσα σε ένα βράδυ!…..Πολύ Απλά! Τολμώντας να διανοηθείς να φορέσεις….και να πιστέψεις….ότι είσαι Μύθος!… Δυστυχώς Κιμ….έστω και μετά από 60 Χρόνια!!!! Η Marilyn Monroe απέδειξε ότι ήταν είναι και θα είναι το Απόλυτο Θηλυκό κορμί! Και εσύ απέδειξες πως ένα φόρεμα με Ιστορία μπορεί δυστυχώς να μοιάζει με ένα φτηνό κομπινεζόν….και πολλά άλλα….Η Μονρόε σε έβαλε στη θέση που σου αξίζει….!».


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top