Diana: Το αδημοσίευτο βίντεο που παίζει με τους γιους της το 1986

Η αγαπημένη πριγκίπισσα του λαού σε στιγμές αναμελιάς

Diana: Το Αδημοσίευτο Βίντεο Με Τους Γιους Της
Δείτε διάφορες φωτογραφίες από τη ζωή της πριγκίπισσας Diana

Ένα άγνωστο μέχρι σήμερα βίντεο που δείχνει την αγαπημένη «πριγκίπισσα του λαού», Diana να παίζει με τους γιους της, πρίγκιπα William και πρίγκιπα Harry στους κήπους του Highgrove House, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Κάρολος και Νταϊάνα: Οι απιστίες του ζευγαριού στο φως της δημοσιότητας

Στο εν λόγω βίντεο το fashion icon της εποχής, Diana, φορά ένα πτι καρό παντελόνι, φούξια πλεκτή μπλούζα με λευκό πουκάμισο από μέσα και λευκά loafers και παίζει ανέμελα με τα αγόρια της.

diana

Η τρυφερή μανούλα δε χάνει στιγμή από τα μάτια της τα παιδιά της. Σε ένα σημείο του βίντεο, τη βλέπουμε να κρατά τον δίχρονο τότε Harry στην αγκαλιά της, και να απομακρύνεται από τον πρωτότοκο γιο της με τον ίδιο να διαμαρτύρεται λέγοντάς της «όχι» και εκείνη να τον πειράζει απαντώντας του: «Όχι, δεν πειράζει».

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», σε άλλο σημείο του tape, η Diana ακούγεται να λέει στον τετράχρονο τότε πρίγκιπα William που είχε βουρκώσει και δεν ήθελε να βγει από μια κρυψώνα, ότι «ο αδερφός του θα έχει όλη τη διασκέδαση». Με τον τρόπο αυτό η πριγκίπισσα προσπάθησε να τον παρακινήσει να παίξει με τον μικρότερο, Harry.

Το βιντεοσκοπημένο αυτό υλικό αναρτήθηκε πρόσφατα στο Tik Tok και απεικονίζει τους κήπους του Highgrove House, της οικίας του διαδόχου του βρετανικού θρόνου το Gloucester το 1986.

Οι στιγμές ανεμελιάς της Diana με τους δύο γιους της συγκινούν το βρετανικό λαό που έχει ευχάριστες αναμνήσεις από την πρώτη σύζυγο του πρίγκιπα Καρόλου. Τα σχόλια κάτω από το βίντεο «έπεσαν βροχή».

 

@1ladyydianawales Diana : “Harry will have the fun then” William : NONONONO #princessdiana #princewilliam #princeharry #kensingtonpalace #viral #fyp ♬ original sound - Lady Diana

 

 

@1ladyydianawales The mom stare she gave William she is like don’t scare me like that ever again! #princessdiana #princewilliam #princeharry #kensingtonpalace #viral #fyp ♬ original sound - Lady Diana


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top