Μιχαήλ Βαρθακούρης: «Η κόρη του Άκη Σακελλαρίου είναι η μούσα μου»

Ο γιος του Γιάννη Πάριου αναφέρθηκε στα επικριτικά σχόλια που έχει δεχθεί

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης μίλησε για τη ζωή του, για τους γονείς του και για τη δημοσιότητα!

«Την φωτογραφία την ξεκίνησα με την πρώην κοπέλα μου. Και η μητέρα μου έβγαζε μικρή φωτογραφίες με φιλμ. Πράγματα που δεν λέω καν στον εαυτό μου, τα λέω στην μητέρα, Σοφία Αλιμπέρτη. Ήταν όσο αυστηρή έπρεπε η μητέρα μου», ανέφερε αρχικά στην αποκλειστική συνέντευξή του στο στο «MEGA Καλημέρα».

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης εξηγεί γιατί εγκατέλειψε η Αλιμπέρτη την υποκριτική

«Για μένα ο Γιάννης και η Σοφία είναι η μαμά και ο μπαμπάς. Όταν ωρίμασα και κατάλαβα το μεγαλείο τους είδα και με την ματιά του fan», πρόσθεσε ο γιος του Γιάννη Πάριου.

Μιχάλης Βαρθακούρης - Χάρης  Βαρθακούρης - Γιάννης Πάριος - Good Job Nicky

Μιχάλης Βαρθακούρης - Χάρης  Βαρθακούρης - Γιάννης Πάριος - Good Job Nicky / Φωτογραφία: ndp 

«Στα 19 μου δούλευα με τον πατέρα μου διπλά στον ηχολήπτη του. Καλύτερες φωτογραφίες βγάζω όταν είμαι ευχαριστημένος, στη μουσική έχω την εικόνα πως είναι το αντίθετο. Η κόρη του Άκη Σακελλαρίου είναι φίλη μου, είναι η μούσα μου καλλιτεχνικά, μοιραζόμαστε τα καλοκαίρια στην Πάρο», πρόσθεσε.

Τέλος, ο ανερχόμενος φωτογράφος αναφέρθηκε στη φιλία, αλλά και στα επικριτικά σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς.

«Γιατί να μην είναι εύκολο να υπάρχει φιλία ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα; Όταν με αμφισβητούν, με ενοχλούν όχι για μένα, για τους ίδιους, δεν σέβεσαι και την προσπάθεια που έχουν κάνει οι δικοί σου γονείς. Έχω μάθει από μικρός τα αρνητικά σχόλια να τα ξεπερνάω, γιατί θα υπάρχουν ότι και να καταφέρω», σχολίασε χαρακτηριστικά.

«Με τα αδέλφια μου έχω πολύ καλή σχέση. Και την Τίνα, τη μαμά του Χάρη και του Θανάση, μαμά τη λέμε», κατέληξε μιλώντας ο Μιχαήλ Βαρθακούρης.
Μιχαήλ Βαρθακούρης

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top