Νίκη Παλληκαράκη: «Είχα παιδικά τραύματα, ήμουν ψυχολογικά αναλφάβητη»

«Το πάθος δε συνάδει με μια οικογενειακή ζωή»

Η Νίκη Παλληκαράκη μίλησε στο Happy Day για τη δύσκολη σχέση των γονιών της και για τα παιδικά της τραύματα

Στον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να μην κάνει οικογένεια αναφέρθηκε στη νέα τη συνέντευξη η Νίκη Παλληκαράκη, ενώ μίλησε και για τη δύσκολη σχέση των γονιών της και για τα παιδικά της τραύματα.

Νίκη Παλληκαράκη: «Οι ηθοποιοί βγαίνουμε λίγο ψώνια από τη σχολή»

νικη παλληκαρακη

Νίκη Παλληκαράκη: «Είχα παιδικά τραύματα, ήμουν ψυχολογικά αναλφάβητη»

«Όταν δεν κάνεις οικογένεια, είναι συνειδητά, αλλά συνειδητοποιούνται στην πορεία της ζωής. Δεν ξυπνάς και λες εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω ή εγώ θέλω να κάνω οπωσδήποτε, προκύπτουν, Είχα και πολλά παιδικά τραύματα», είπε αρχικά η Νίκη Παλληκαράκη στο Happy Day.

Νίκη Παλληκαράκη: «Δεν είπα στη μητέρα μου ότι πέθανε ο πατέρας μου»

«Η σχέση των γονιών μου ήταν πολύ δύσκολή. Απίστευτο πάθος, το οποίο πάθος δε συνάδει με μια οικογενειακή ζωή. Όταν το πάθος είναι στα δύσκολά του είναι μία κόλαση.

Όταν ένα παιδί γεννιέται δεν είναι να αποκωδικοποιήσει τι είναι πάθος και έρωτας. Δημιουργεί τρομακτικές ανασφάλειες, ελλείματα ψυχολογικά, με αποτέλεσμα καμιά φορά τα παιδιά από τέτοιου είδους σχέσεις να είναι ψυχολογικά αναλφάβητα. Εγώ με αυτά που είχα περάσει, δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω παιδιά και να μην είμαι σε θέση να τους έχω ένα υπέροχο περιβάλλον συναισθηματικό» εξήγησε στη συνέχεια η ηθοποιός.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top