Νίκη Παλληκαράκη: «Δεν είπα στη μητέρα μου ότι πέθανε ο πατέρας μου»

Τι δήλωσε για το #metoo και για την ασθένεια της μητέρας της

Οι δηλώσεις της ηθοποιού Νίκης Παλληκαράκη για τις καταγγελίες στο θέατρο και για την ασθένεια της μητέρας της

Η κάμερα της πρωινής εκπομπής Happy Day βρέθηκε πρόσφατα στη θεατρική παράσταση «Ανάμεσα σε δύο κόσμους», στην οποία πρωταγωνιστεί η Νίκη Παλληκαράκη.

Νίκη Παλληκαράκη: «Οι ηθοποιοί βγαίνουμε λίγο ψώνια από τη σχολή»

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, καθώς και στην ασθένεια από την οποία πάσχει η μητέρα της και πώς είναι η καθημερινότητά τους.

Η ηθοποιός Νίκη Παλληκαράκη σχολίασε τις καταγγελίες στο θέατρο και πώς είναι η καθημερινότητα με τη μητέρα της, η οποία πάσχε από άνοια

Όσον αφορά το κίνημα #metoo και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου που συνεχώς αυξάνονται, η αγαπημένη ηθοποιός σχολίασε: «Ας μη μιλήσουμε γι' αυτά τα πράγματα, που έτσι κι αλλιώς, όπως έχετε δει δεν υπάρχει κανένας λόγος... Ας μιλήσει η δικαιοσύνη, ας σεβαστούμε τον θεσμό αυτό, δεν βοηθάει σε τίποτα. Ούτε απολογίες, “γιατί εσύ δούλεψες καλά”, ούτε τίποτα, ας πάρουν τον δρόμο τους, τώρα ας πούμε ότι το θέατρο είναι ανοιχτό κι ας το στηρίξουμε».

Πένθος για τη Νίκη Παλληκαράκη: Πέθανε ο πατέρας της

Ενώ όταν ερωτήθηκε για τη μητέρα της και το πώς είναι η καθημερινότητα για έναν άνθρωπο που πάσχει από άνοια, είπε: «Δεν της είπα ότι ο πατέρας μου πέθανε. Η μνήμη της πια έχει περιοριστεί σε εκείνον. Με ένα μεταφυσικό τρόπο τον αναζητά συνέχεια από τότε που έχει φύγει. Μου λέει “γιατί δεν έρχεται να με δει”, με ένα παράπονο που κι εμένα με δυσκολεύει, γιατί της απαντάω. Η μνήμη επανέρχεται πολύ έντονα στο “γιατί δεν έρχεται να με δει; Δεν σε ρωτάει για έμενα;”. Είναι πολύ δύσκολο...»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top