Σίσσυ Χρηστίδου στο Twitter: «Αφήστε τον χαμό της μητέρας μου έξω από αυτό»

Η απάντηση στην επίθεση που δέχτηκε για την υπόθεση της Πάτρας

Δείτε όσα είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο Χαμογέλα και Πάλι

Οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του θανάτου των τριών ανήλικων κοριτσιών στην Πάτρα απασχολεί το Πανελλήνιο εδώ κι αρκετές εβδομάδες, με τη μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου να κατηγορείται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Πισπιρίγκου: Έχω ψάξει θανατηφόρες ουσίες, δεν ήξερα τι είναι η κεταμίνη!

Την περασμένη Κυριακή η 33χρονη μίλησε μέσα από τη φυλακή στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, Χαμογέλα και Πάλι. Αμέσως μετά την προβολή της συνέντευξης υπήρχαν ποικίλες αντιδράσεις, ενώ δεν έλειψαν τα αρνητικά σχόλια και για την ίδια την παρουσιάστρια, που βρέθηκε στο στόχαστρο των χρηστών του Twitter

Ρούλα Πισπιρίγκου  Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου συνομίλησε τηλεφωνικά με τη Ρούλα Πισπιρίγκου

«Η εν λόγω κυρία είχε ζητήσει από τους δημοσιογράφους όταν πέθανε η μητέρα της να τη σεβαστούν. Και πολύ καλά έκανε. Τώρα εκείνη και το σινάφι της έχουν κάνει σαπουνόπερα το θάνατο 3 παιδιών. Δεν τους αντέχω άλλο πραγματικά», σχολίασε χρήστης του Twitter. 

Η απάντηση της Σίσσυς ήταν άμεση: «Αφήστε, παρακαλώ θερμά, τον χαμό της μητέρας μου, έξω από την εμπάθειά σας στο πρόσωπό μου». σχολίασε κάτω από το σχόλιο. 

Συγκινεί η Σίσσυ Χρηστίδου: «Μαμά, χρόνια πολλά εκεί ψηλά»

Να θυμίσουμε ότι η μητέρα της Σίσσυς Χρηστίδου, Μίνα, έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου τρεις μήνες, μετά από μια δύσκολη μάχη με τον καρκίνο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top