Βέρτης: Δικαιώθηκε από τον Άρειο Πάγο στη διαμάχη με πρώην συνεργάτη του

Η ανακοίνωση του τραγουδιστή

Δικαιώθηκε από τον Άρειο Πάγο ο Νίκος Βέρτης στην αντιδικία του με τον Νίκο Πολατίδη, τον πρώην εξωτερικό του συνεργάτη.

Δημοσιεύτηκε σήμερα η υπ’ αριθμ.632/2022 απόφαση του Αρείου Πάγου η οποία δικαίωσε αμετάκλητα τον Νίκο Βέρτη.

Έτσι ο Άρειος Πάγος, ενώπιον του οποίου ο Νικος Βέρτης εκπροσωπήθηκε απο τον καθηγητή Νομικής κ. Σταματόπουλο, έδωσε ένα τέλος στην υπόθεση αυτή, στην οποία ο Πολατίδης ψευδώς ισχυριζόταν ότι υπήρξε μισθωτός υπάλληλος του, με την ιδιότητα μάλιστα του οικονομικού διευθυντή και παρέμενε δήθεν απλήρωτος επί σειρά ετών.

Η ανακοίνωση του Νίκου Βέρτη

Ο δημοφιλής ερμηνευτής δήλωσε μετά την απόφαση: «Διακόπτοντας την συνεργασία μου με κάποια άτομα, δέχτηκα μια σειρά από αμέτρητες ψευδείς εγκλήσεις και ψευδείς αγωγές εναντίον μου, ώστε να αναγκαστώ, με σκοπό να αποφύγω την δικαστική διαμάχη και την αρνητική δημοσιότητα, να τους καταβάλω χρήματα τα οποία δεν όφειλα για κανένα λόγο. Η διαδικασία κατά την οποία κατηγορείσαι άδικα ενώπιον της Δικαιοσύνης με βάση τα ψέματα ανθρώπων που ευεργετήθηκαν επί σειρά ετών από εσένα, είναι δύσκολη και ψυχοφθόρα, ακόμη και αν πρόκειται αποκλειστικά για οικονομικής φύσεως ζητήματα. Από την αρχή ωστόσο είχα εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Γι’ αυτό δεν φοβήθηκα τα ψέματα της άλλης πλευράς, δεν υπέκυψα στις πιέσεις τους και περίμενα να δικαιωθώ.

Τέλος θα ήθελα να πω και κάτι ακόμα και κλείνω, γιατί δεν μου αρέσει στη ζωή μου να δίνω έμφαση στα αρνητικά γεγονότα. Πολύς κόσμος παρακολουθώντας αυτή την άδικη περιπέτεια και συστηματική συκοφάντηση που υπέστην επί σειρά ετών, με ρωτούσε αν είμαι καλά, πάντα από πραγματικό ενδιαφέρον και αγάπη. Σε όλους αυτούς τους ανθρώπους θέλω να πω ένα ευχαριστώ όμως θα ήθελα να επισημάνω και κάτι... Καλοί μου φίλοι, να ανησυχείτε μόνο για την υγεία, τα υλικά αγαθά μας ανήκουν μόνο παροδικά και όπως βλέπετε, δεν καθορίζουν την ευτυχία μας.

Σας αγαπώ όλους πολύ!»

Νίκος Βέρτης
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top