Super Κική: Το μήνυμα της Ρούλας Πισπιρίγκου πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Το μήνυμα που της έστειλε αφορούσε τον Μάνο Δασκαλάκη

Ολοένα και νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η Super Κική παρακολουθεί κι εκείνη τις εξελίξεις και το βράδυ του Σαββάτου (9/4), ανήρτησε ένα post στο Instagram.

Πάτρα: «Δεν είχα ερωτική σχέση με τη Ρούλα Πισπιρίγκου»

Πρόκειται για ένα μήνυμα που της είχε στείλει στα τέλη Δεκεμβρίου η Ρούλα Πισπιρίγκου θέλοντας να προωθήσει το νέο τραγούδι του εν διαστάσει σήμερα συζύγου της, Μάνου Δασκαλάκη.

Πάτρα: «Συμφωνούν» Ρούλα Και Μάνος Στις Καταθέσεις Τους

 

«Καλημέρα σας και καλές γιορτές. Έχω αναλάβει την προώθηση του νέου κομματιού του τραγουδιστή Μάνου Δασκαλάκη από την Πάτρα, ενός ανερχόμενου τραγουδιστή με πολλή όρεξη και αγάπη σε αυτό που κάνει. Μία κοινοποίηση στο προφίλ σας σε ιστορία θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Σας στέλνω το λινκ» έγραφε το μήνυμα που έστειλε η 33χρονη, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.

Πάτρα παιδιά: Η Τζωρτζίνα δεν έπαιρνε μόνο κεταμίνη - Νέα στοιχεία

Το μήνυμα που είχε στείλει η Ρούλα Πισπιρίγκου στη Super Κική

Το μήνυμα που είχε στείλει η Ρούλα Πισπιρίγκου στη Super Κική

«21 Δεκέμβρη… είχε ξεπαστρέψει τη μισή Πάτρα, το ένα παιδί ήταν στο νοσοκομείο και η έννοια της ήταν να προωθήσουμε τον ανερχόμενο τραγουδιστή, τον Δασκαλάκη! Θα φύγω!» είπε η Super Κική στα Instagram Stories της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top