Σοφία Βόσσου: «Έχω παρακολουθήσει τον Μικρούτσικο ντυμένη γριά»

Όσα αποκάλυψε η ταλαντούχα Ελληνίδα τραγουδίστρια

Δείτε τη συνέντευξη της Σοφίας Βόσσου

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Σοφία Βόσσου για την εποχή που ήταν ερωτευμένη με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Σοφία Βόσσου: «Ο έρωτας για εμένα είναι τα πάντα!»

Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, παραδέχτηκε ότι έχει παρακολουθήσει τον πρώην σύντροφό της, επειδή υποπτευόταν ότι την απατούσε

Σοφία Βόσσου

Η Σοφία Βόσσου θέλει να ζήσει έναν έρωτα πολύ μεγάλο!

«Μου λείπει ο έρωτας, να ερωτευτώ. Δεν μπορώ τις συντροφικότητες, δηλαδή άντε να βρούμε τώρα κάποιον μην είμαστε μόνοι μας.. όχι, όχι. Θέλω να ερωτευτώ. Εγώ στον άντρα, αν μου αρέσει θα το δείξω με κάποιο τρόπο. Σπαρταράω για έναν άντρα, κλαίω, πενθώ... Και παρακολουθήσεις έχω κάνει… Τον Μικρούτσικο είχα παρακολουθήσει παλιά. Υποπτευόμουν ότι με κάποια τσιλιμπούρδιζε. Και μου λέει: “Θα πάω να πιω έναν καφέ με τον φίλο μας τον Σπύρο”, ήταν πολύ αρχές. Ντύθηκα γριά κι έφυγα από τα Μελίσσια και πήγα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, χειμώνας καιρός», είπε με το γνωστό της ύφος η ερμηνεύτρια. 

Σε αμηχανία η Σοφία Βόσσου: «Ερωτική επανασύνδεση με τον Μικρούτσικο;»

«Είχα βάλει και μαξιλάρια για καμπούρα, είχα βαφτεί και καθόμουν έξω από τη Σόνια (σ.σ. ιστορική καφετέρια στη Λεωφ. Αλεξάνδρας), σαν γριά ζητιάνα. Πέρασε από μπροστά μου και δε με κατάλαβε. Τη συγχωρώ την απιστία. Αν είναι δεσμούλης παράλληλος, όχι. Αλλά αν συμβεί κάτι και είσαι και πολλά χρόνια με τον άλλον… φρόντισε να μην κάνει ο άλλος απιστία. Έχω απιστήσει και το είπα», συμπλήρωσε η Σοφία Βόσσου.

Ελένη Μενεγάκη Σοφία Βόσσου Ανδρέας Μικρούτσικος

Η Σοφία Βόσσου κι ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την Ελένη Μενεγάκη το 2006 /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top