Ορφέας Αυγουστίδης: «Θέλω να έχω μια ουσιαστική σχέση με τον γιο μου»

Ο ηθοποιός παντρεύεται σε λίγο καιρό

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Ορφέα Αυγουστίδη

Ο Ορφέας Αυγουστίδης ήταν ο σημερινός καλεσμένος του Dot. Ο νεαρός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στο Σασμό του Alpha, μίλησε για τη σχέση που έχει με τον ενός έτους γιο του και το πως είναι ο ίδιος ως μπαμπάς, αλλά και το πως βιώνουν τη νέα τους καθημερινότητα με τη σύντροφό του Γεωργία Κρασσά

Παντρεύεται ο Ορφέας Αυγουστίδης - Η αναγγελία γάμου με την Γεωργία Κρασσά

«Η καθημερινότητα με το παιδί είναι πολύ ωραία. Κάθε μέρα κάνει και κάτι καινούργιο. Είμαι πολύ ενεργός μπαμπάς. Ναι μεν δουλεύω πολύ αλλά είναι προϋπόθεση να είμαι κι εγώ παρών και να βιώνω το παιδί. Αυτό είναι που με κρατάει συνδεδεμένο μαζί του. Ανακουφίζει και τα πιο δύσκολα κομμάτια», είπε αρχικά.

Ορφέας Αυγουστίδης

Ο Ορφέας Αυγουστίδης ετοιμάζεται να παντρευτεί σε λίγο καιρό

«Τα περισσότερα τα περνάει η μάνα, αλλά κάθε δυσκολία σε κάνει να συνδέεσαι περισσότερο και πιο βαθιά. Θέλω να έχω μια ουσιαστική σχέση μαζί του γιατί ξέρω ότι αργότερα, στην εφηβεία θα έρθει μια αντίδραση…. Με τη Γεωργία σαν ζευγάρι είμαστε πολύ συντονισμένοι κι ό,τι καινούργιο προκύπτει έχουμε την την ψυχραιμία να πούμε “ώπα, εδώ πρέπει να το ξαναδούμε”. Βρίσκουμε χρόνο και για τους δυο μας», πρόσθεσε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Ορφέας Αυγουστίδης: Μπαμπάς και γιος είναι... παντός καιρού!

Να θυμίσουμε την περασμένη Παρασκευή, στην Εφημερίδα των Συντακτών δημοσιεύθηκε κι η αναγγελία γάμου του Ορφέα με τη σύντροφό του Γεωργία Κρασά.

Γεωργία Κρασσά Ορφέας Αυγουστίδης

Το ζευγάρι για ψώνια σε γνωστό εμπορικό κέντρο τα περασμένα Χριστούγεννα /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top