Χρύσα Ρώπα: «Για τον Πέτρο Φιλιππίδη έχω να πω μόνο κρίμα!»

Τι έκανε όταν έμαθε για τις κατηγορίες περί βιασμού

Δείτε το σχετικό βίντεο

Καλεσμένη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια Ανοιχτά ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Χρύσα Ρώπα, όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Kόλαφος η Χρύσα Ρώπα για τον Θανάση Λάλα: Δεν επιθυμώ επικοινωνία μαζί του

Η ηθοποιός ρωτήθηκε για τις υποθέσεις που έχουν απασχολήσει τον χώρο του θεάτρου τον τελευταίο χρόνο, μιλώντας ιδιαίτερα για τον Πέτρο Φιλιππίδη με τον οποίο έχει συνεργαστεί.

Χρύσα Ρώπα

Με ιδιαίτερα εξομολογητικη διάθεση η Χρύσα Ρώπα στον καναπέ της Αννίτας Πάνια

«Για τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν ξέρω αν υπάρχουν και λόγια. Ξέρεις τι; Κρίμα...», είπε αρχικά η ηθοποιός και συνέχισε: «Κρίμα μωρέ. Δεν είχε πέσει κάτι στην αντίληψή μου για τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν είχαμε και κοινούς φίλους, κοινές παρέες».

Χρύσα Ρώπα: «Έμαθα από τη γειτόνισσα ότι είμαι υιοθετημένη»

Αννίτα Πάνια Χρύσα Ρώπα

Η Αννίτα Πάνια είναι εδώ και χρόνια καλή φίλη με τη Χρύσα Ρώπα

Η Χρύσα Ρώπα, μάλιστα, ανέφερε πως ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από τις κοπέλες-θύματα του ηθοποιού. «Όταν έμαθα για τη δεύτερη περίπτωση ήμουν στο Παρίσι. Αναζήτησα τις κοπέλες να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη.Ήμουν σε μια δουλειά που αφορούσε τις καταγγελίες κι αν το ήξερα δε θα ήμουν. Ήθελα να ξεκαθαρίσω τη θέση μου και να πω πως δεν είχα ιδέα για ό,τι συνέβαινε. Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη που όσοι δεν είμαστε βολευόμαστε μια χαρά. Δεν έχουμε πρόβλημα... Όχι έχουμε πρόβλημα», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top