Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Έχασα τον κόσμο μου, όταν έχασα τη μαμά μου»

«Η μαμά μου ήταν ο κόσμος μου όλος», art creative director

Μια εξομολόγηση ψυχής έκανε η Ζενεβιέβ Μαζαρί μιλώντας για την σχέση που είχε με τη μητέρα της, η οποία έχει «φύγει» από τη ζωή. Η απώλεια της μητέρας της τής στοίχησε πολύ. Έπαθε κατάθλιψη και πήγε σε ψυχολόγο ώστε να καταφέρει να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Ζενεβιέβ: Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Είχα το εκρού του νεκρού

«Πάω σε ψυχολόγο από το 2007 που έχασα τη μαμά μου. Έχασα τον κόσμο μου, η μαμά μου δεν ήταν απλώς η μαμά μου. Ήταν η κολλητή μου, δεν είχα την ανάγκη να είχα φίλες, επειδή ήμουν και πολύ περίεργος άνθρωπος και κλειστός. Η μαμά μου ήταν ο κόσμος μου όλος», είπε στο «The 2Night Show» και πρόσθεσε: «Έχω μάθει τώρα να δέχομαι τη θλίψη μου, να δέχομαι αυτό που μου συμβαίνει, να κάνω τις ασκήσεις μου, να είμαι ανοιχτή στην θλίψη. Είναι η νέα μου κολλητή και θα μείνει πάντα μαζί μου. Τα δύο χρόνια της πανδημίας ήταν δύσκολα γιατί το πρώτο πράγμα που σου κάνει η κατάθλιψη είναι να θες να απομονωθείς, να εγκλωβιστείς μέσα σου».

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Έχω χάσει το 80% των μαλλιών μου. Φοράω προσθετικά»

 

«Μου λείπει ο παλιός μου εαυτός»

«Το lockdown εμένα με σακάτεψε γιατί στα παιδιά μου δεν κρύβω τη θλίψη μου, ούτε τα συναισθήματά μου. Επιβάλλεται να τους λες την αλήθεια όταν περνάς δύσκολα ψυχολογικά, αλλά και πάλι ήταν τρομερά δύσκολο να είμαι ψύχραιμη και να μην τα τρομάξω. Μετά το θάνατο της μαμά μου ήταν πολύ ξεκάθαρο ότι άλλαξα, ήμουν άλλος άνθρωπος. Η Ζενεβιέβ πριν το θάνατο της μαμάς μου και η Ζενεβιέβ μετά ήταν δυο διαφορετικοί χαρακτήρες. Μου λείπει ο παλιός μου εαυτός. Δεν θα γυρίσει ποτέ πίσω, δεν μπορεί. Δεν είχα το φόβο του θανάτου, δε φοβόμουν τίποτα, υπήρχε άγνοια κινδύνου πριν το θάνατο της μητέρας μου», πρόσθεσε κλείνοντας η γνωστή art creative director.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top