MeToo: «Θα είναι οδυνηρό να αποδειχτεί ότι οι κοπέλες αυτές λένε ψέματα!»

Όσα είπε γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος για Φιλιππίδη-Κιμούλη

Δείτε το σχετικό βίντεο

Βρέθηκε στην εκπομπή Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον την Τρίτη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις παρενοχλήσεις στον χώρο του θεάτρου, αλλά και σε ένα περιστατικό που συνέβη στον ίδιο στα πρώτα του βήματα.

Χάρης Ρώμας: «Όταν το έμαθα έκλαψα πολύ και από τύψεις»

Χάρης Ρώμας Μάριον Μιχελιδάκη

Ο Χάρης Ρώμας ήταν πολύ ξεκάθαρος σε όσα είπε στη Μάριον Μιχελιδάκη

Ο λόγος για τον Χάρη Ρώμα που απάντησε σχετικά με το ελληνικό #MeToo στη Μάριον Μιχελιδάκη: «Έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μια άποψη για το ποιος είναι το θύμα και ο θύτης, έχοντας γνωρίσει αυτούς τους ανθρώπους. Δε μου επιτρέπεται όμως να προχωρήσω περαιτέρω, από τη στιγμή που το θέμα προχωράει στη Δικαιοσύνη. Όσο δύσκολο είναι να αποδεχτείς ότι ένας συνάδελφος έκανε απόπειρα βιασμού που τον ξέρεις μια ζωή, αναφέρομαι στον Πέτρο Φιλιππίδη, θα είναι επίσης οδυνηρό να αποδειχτεί ότι οι κοπέλες αυτές λένε ψέματα για να διαβάλουν αυτόν τον άνθρωπο και να του καταστρέψουν τη ζωή». 

Χάρης Ρώμας: «Ίσως ήταν λάθος που είπα ότι χώρισα λόγω κορωνοϊού»

«Η ζωή έχει ανατροπές, αλλά εδώ πρέπει να γίνει μια πολύ μεγάλη ανατροπή. Δηλαδή, πρέπει πολλές γυναίκες να αποδειχτεί ότι έκαναν μια συνωμοσία ή είχαν όλες στοχευμένα μια εμμονή με τον ίδιο άνθρωπο. Αν γίνει μια τέτοια ανατροπή, τότε ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος μοιάζει κατεστραμμένος, τότε θα γίνει ήρωας. Δε μου είναι εύκολο να δυσπιστήσω απέναντι στον λόγο αυτών των κοριτσιών, γιατί τις γνωρίζω και τις αγαπώ», συμπλήρωσε ο ηθοποιός και σεναριογράφος.

Χάρης Ρώμας

Ο γνωστός ηθοποιός & δημιουργός αποκάλυψε ότι υπήρξε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στο παρελθόν

Για την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη, ο οποίος προσέφυγε στη Δικαιοσύνη κατά της Ζέτας Δούκα, ανέφερε: «Καλά έκανε ο Γιώργος Κιμούλης, αφού πίστευε ότι έπρεπε να το κάνει. Είναι ο λόγος του εναντίον τριών άλλων συναδέλφων και από ό,τι διάβασα την ανάρτηση της Ζέτας Δούκα, τον περιμένουν με χαρά στα δικαστήρια. Άρα εδώ πρόκειται για μια μετωπική σύγκρουση. Αν αποδειχτεί ότι ο Γιώργος Κιμούλης έχει δίκιο, τότε θα πρέπει να του ζητήσουν συγγνώμη κι εμείς μαζί». 

Χάρης Ρώμας: «Ο Κιμούλης δεν ''ξέφυγε'' σε μένα αλλά αυτό δε λέει τίποτα»

«Σε μία περίπτωση, τώρα δεν είναι εν ζωή αυτός ο σκηνοθέτης, δουλέψαμε μετά όταν έγινα πρωταγωνιστής και μου είπε: "Δεν ξέρω αν με θέλεις δίπλα σου, έχεις κάθε δικαίωμα να μη με θέλεις, γιατί είχε γίνει εκείνη η πρόταση τότε κι έχασες τη δουλειά". Και του είπα: "Δεν έχω κανένα πρόβλημα πια". Η κρούση για να κοιμηθούμε μαζί είχε γίνει όταν ήμουν 24 χρονών κι όταν συναντηθήκαμε ήμουν φτασμένος πια, 37-38 χρονών. Το είχα ξεπεράσει γιατί ήταν πολύ ευγενικός και μου είπε "ντρέπομαι πάρα πολύ, αλλά είναι ο σαρκικός πόθος". Είναι οι ανθρώπινες αδυναμίες», είπε σχετικά με τη δική του εμπειρία παρενόχλησης ο Χάρης Ρώμας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top