Χάρης Ρώμας: «Ο Κιμούλης δεν ''ξέφυγε'' σε μένα αλλά αυτό δε λέει τίποτα»

«Είναι πολλοί που τον έχουν καταγγείλει, δεν είναι ένας, δύο, τρεις...»

Για τις καταγγελίες που έχει δεχθεί ο συνάδελφός του, Γιώργος Κιμούλης μίλησε ο Χάρης Ρώμας στη νέα του τηλεοπτική συνέντευξη, αναφερόμενος στη συνεργασία που είχαν οι δυο τους στο παρελθόν.

Χάρης Ρώμας: «Ίσως ήταν λάθος που είπα ότι χώρισα λόγω κορωνοϊού»

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός είπε στο Happy Day πως «έχουμε δουλέψει με τον Γιώργο Κιμούλη, είχαμε μια επαφή παλιότερα. Είμαι μάρτυρας για κάποια συμβάντα τα οποία ήταν ακραία και αυτό μένει να αποδειχθεί, εφόσον και ο ίδιος θέλει να προχωρήσει με την δικαστική οδό, αν οι άνθρωποι αυτοί μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Είναι όμως πολλοί, δεν είναι ένας. Δυο, τρεις, τέσσερις. Δε θέλω να τον καταδικάσω εγώ εκ των προτέρων αλλά είναι πολλοί και διαφορετικοί».

ρωμας για κιμουλη

«Δε δέχομαι επ’ ουδενί λόγο την λογική του ότι επειδή δεν είναι σεξουαλική παρενόχληση, είναι θέμα μικρότερης εμβέλειας ή δυναμικής. Ειδικά όταν υπάρχει και η περίπτωση με μια κομματική σκιά να προσπαθεί να θολώσει την κατάσταση γιατί είσαι το δικό της το παιδί. Εγώ δεν το δέχομαι αυτό» τόνισε ο Ρώμας.

«Προσωπικά δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα αλλά δεν μου αρέσει και η συζήτηση αυτή. Από τη στιγμή που έχουν καταγγελθεί προβλήματα, ναι το είχα παρατηρήσει ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να ξεφύγει. Δεν ξέφυγε σε μένα αλλά αυτό δε λέει τίποτα. Όταν υπάρχουν άνθρωποι που καταγγέλλουν επώνυμα κακοποίηση και μάλιστα σωματική, πρέπει να διερευνηθεί μέχρι τέλους. Δεν λέω να καταδικαστεί a priori» συμπλήρωσε ο Χάρης Ρώμας.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top