Χάρης Ρώμας: «Ίσως ήταν λάθος που είπα ότι χώρισα λόγω κορωνοϊού»

Όσα είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Super Κατερίνα»

Η πανδημία του κορωνοϊού έφερε πολλά ζευγάρια μπροστά στα πραγματικά προβλήματα της σχέσης τους, ειδικότερα εν μέσω της καραντίνας όπου είχαν μεγαλύτερο χρόνο να περάσουν μαζί.  

Χάρης Ρώμας: «Χώρισα μετά από δέκα χρόνια σχέσης για τα εμβόλια»

Αντιμέτωπος  με μία τέτοια κατάσταση ήρθε και ο  Χάρης Ρώμας, ο οποίος χώρισε ύστερα από δέκα χρόνια σχέσης.Ο ηθοποιός και σεναριογράφος είχε δηλώσει πως αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση του έπειτα από μια έντονη διαφωνία για τον Covid – 19.

Χάρης Ρώμας: Ξεκαθάρισε αν χώρισε μετά από μια δεκαετία για το… εμβόλιο!

«Δεν ξέρω μήπως ήταν λάθος μου που είπα ότι χώρισα λόγω κορονοϊού. Δημιουργείς πρόβλημα και στο άλλο πρόσωπο. Δε θα έλεγα όνομα. Δε θα εκθέσω αλλά θα πω το εξής: είναι αφορμή κάποια πράγματα στη ζωή για να καταλάβεις ότι έχεις διαφορετική αντίληψη για τη ζωή τελικά. Το κενό που άνοιξε ήταν μεγαλύτερο από ότι φανταζόμουν», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Χάρης Ρώμας: «Ο Άγιος Βασίλης μας έφερε νωρίτερα μια σχέση»

«Δεν είναι απλά ότι ο ένας είναι αρνητής κι ο άλλος δεν είναι. Είναι ένας διαφορετικός τρόπος θεώρησης του κόσμου. Αυτό δε σημαίνει ότι ο ένας είναι κακός κι ο άλλος καλός. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να είστε μαζί τελικά και το καταλαβαίνεις πολλές φορές στην πορεία. Όταν είσαι ερωτευμένος μεγεθύνονται τα καλά. Αυτό προβάλεις μέσα σου κι αυτό κρατάς και σε κρατάει δυνατά», πρόσθεσε ο Χάρης Ρώμας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top