Ξυλά: Η σχέση με τον πρώην σύζυγο & το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού

«Χωρίσαμε καλά και δεν υπήρχε κάποιο απωθημένο»

Είναι  μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς  της γενιάς της, αγαπά πολύ τη δουλειά της, αλλά παράλληλα προσπαθεί να περνά χρόνο με τον γιο της.

«Δεν είναι εύκολο να μοιράζω τον χρόνο ανάμεσα στο παιδί και τη δουλειά, αλλά το παιδί μου είναι προτεραιότητα. Σίγουρα το παιδί χρειάζεται να είσαι από πάνω, πρέπει να αφιερώνεις πολύ χρόνο σε αυτό. Ο γιος μου έρχεται στο θέατρο. Καταλαβαίνει πράγματα που δεν περίμενα για την ηλικία του. Μου κάνει πολύ ωραία κομπλιμέντα και μου έχει πει πως είμαι πολύ καλή όταν παίζω», δήλωσε αρχικά η Φαίη Ξυλά στο «Mega Καλημέρα».

Φαίη Ξυλά: Η απίθανη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της!

Άραγε σκέφτεται κάποια στιγμή να αποκτήσει και ένα δεύτερο παιδί; «Δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι. Η ζωή είναι απρόβλεπτη, αλλά δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι. Ήδη προσπαθώ πολύ για να είμαι κοντά στο ένα παιδί και σκέφτομαι πως αν έχω δύο θα είναι πολύ πιο δύσκολο».

Η Φαίη Ξυλά με τον πρώην σύζυγό της, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο

Η Φαίη Ξυλά με τον πρώην σύζυγό της, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο


Η όμορφη ηθοποιός κλείνοντας μίλησε και για τις σχέσεις που έχει με τον πρώην σύζυγό της, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο μετά τον χωρισμό τους. «Για εμάς ήταν εύκολο. Χωρίσαμε καλά και δεν υπήρχε κάποιο απωθημένο του ενός προς τον άλλο, δεν αισθανθήκαμε ότι έκανε κάποιο κακό ο ένας στον άλλο. Σίγουρα στην αρχή υπήρχε μία ένταση, η ένταση του χωρισμού, αλλά μετά βρήκαμε τις ισορροπίες μας. Τον Κωνσταντίνο τον εκτιμώ ούτως η άλλως δουλεύουμε και πολύ συχνά μαζί και σίγουρα μας δένει η αγάπη για το παιδί μας».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top