Μαρία Ψηλού: Η νέα ζωή της πρώην Star Hellas ως μητέρα και επιχειρηματίας

Ο λόγος που άφησε τις πασαρέλες και η start up εταιρεία της Listen2Find

Τη Μαρία Ψηλού τη γνωρίσαμε το 2017. Ξεχώρισε με την ομορφιά της, κερδίζοντας τον τίτλο Star Ηellas στα εθνικά καλλιστεία, εκπροσωπώντας μάλιστα την χώρα μας στα Mις Κόσμος. Το 2019 γνωρίζει τον άνδρα της ζωής της, τον γνωστό επιχειρηματία Κωνσταντίνο Ψηλό, και έναν χρόνο μετά παντρεύονται. Σήμερα είναι γονείς μίας πανέμορφης κόρης!

Μαρία Ψηλού: Δείτε την αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη της!

H Mαρία Ψηλού είχε στεφθεί Star Ηellas το 2017

Το 24χρονο πρώην μοντέλο πλέον έχει κάνει στροφή 180 μοιρών στην καριέρα της, καθώς άφησε τις πασαρέλες και δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας στην καινοτόμα start up εταιρεία Listen2Find. To star.gr και ο Βαγγέλης Καράλης την συνάντησε στα γραφεία της εταιρείας της στη Γλυφάδα και η εντυπωσιακή Μαρία, μίλησε για τη νέα της ζωή ως σύζυγος, μητέρα και επιχειρηματίας.

Η Μαρία Ψηλού είναι σήμερα πετυχημένη επιχειρηματίας, σύζυγος και μητέρα 

Μιλώντας για τον σύζυγό της και τη ζωή της ως νέα μητέρα, με την κόρη της Ελένη να είναι σήμερα δύο ετών, εξομολογείται: «Αφού τελείωσα το κομμάτι της μόδας και της ομορφιάς, βρήκα τον άνδρα των ονείρων μου, παντρεύτηκα και κάναμε μια καταπληκτική κόρη. Βιώνω την απόλυτη ευτυχία και τον τέλειο γάμο. Το συναίσθημα να ξυπνάς το πρωί και να σε αγκαλιάζει η κόρη σου και ο άνδρας σου είναι απερίγραπτο!», αναφέρει και εξηγεί τον λόγο που αποφάσισε να αφήσει τις πασαρέλες και να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις:

Η Μαρία Ψηλού είχε εκπροσωπήσει τη χώρα μας και στα Mις Κόσμος 

«Στέφθηκα Star Hellas το 2017 και εκπροσώπησα αξιοπρεπώς τη χώρα μας στα Mις Κόσμος. Από εκεί και πέρα αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ επιχειρηματικά, διότι ακόμη και όταν η ομορφιά χαθεί το μυαλό και οι ικανότητες παραμένουν. Οπότε ήθελα ένα επάγγελμα το οποίο θα μείνει για πάντα».

Η Μαρία Ψηλού έχει ανοίξει τη δική της επιχείρηση

Η Μαρία Ψηλού ξεκίνησε την πρωτότυπη start up εταιρεία Listen2Find. Πρόκειται για μια πλατφόρμα αναζήτησης αγγελιών που σχετίζεται με ακίνητα, οχήματα και τεχνολογία. Η καινοτομία της είναι οι ακουστικές αγγελίες, δηλαδή η φωνή, όπως εξηγεί:

«Το Listen2Find είναι μια start up εταιρεία που απευθύνεται σε ένα τεράστιο κοινό και βλέπεις μια μεγάλη ανάπτυξη. Πρόκειται για μια πλατφόρμα αναζήτησης αγγελιών που σχετίζεται με ακίνητα, οχήματα και τεχνολογία. Η καινοτομία μας είναι οι ακουστικές αγγελίες, δηλαδή η φωνή.

Πρόκειται για μια παγκόσμια καινοτομία. Ο κάθε χρήστης μπορεί να μπει στην πλατφόρμα, να ανεβάσει την αγγελία του και να την ηχογραφήσει. Επομένως πέρα από τα βίντεο, τις εικόνες και όλα αυτά που έχουν τα site αγγελιών, η δική μας πλατφόρμα έχει κάτι παραπάνω».

Kλείνοντας η πρώην Star Hellas εξηγεί ότι το modeling πλέον έχει υποβαθμιστεί στη χώρα μας: 

«Στην Ελλάδα ο τομέας του modeling συνέχεια πέφτει και υποβαθμίζεται. Είναι πολύ λυπηρό γιατί νέα και όμορφα κορίτσια για να κάνουν καριέρα στρέφονται στο εξωτερικό

Κάμερα – Μοντάζ: Amber Doku

Συνέντευξη: Βαγγέλης Κάραλης 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top