Βίκυ Καγιά: Η φωτογραφία του γιου της με το νέο μέλος της οικογένειάς τους

Τα τρυφερά ενσταντανέ με τον Καρολάκο της!

Δείτε φωτογραφίες της Βίκυς Καγιά με τα παιδάκια της

Μπορεί να έχει μια τεράστια καριέρα στη μόδα και την τηλεόραση, όμως πάνω από όλα, είναι μια πολύ τρυφερή μαμά περνώντας όσες περισσότερες ώρες μπορεί με τα παιδιά της

Βίκυ Καγιά: Βόλτα με τη Μπιάνκα και τον Spider-man στη Γλυφάδα

Πολλές φορές η όμορφη μανούλα μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο με χαρούμενες οικογενειακές στιγμές στο προφίλ της στο Instagram. 

Βίκυ Καγιά

Τα παιδιά της Βίκυς χάρηκαν όσο τίποτε άλλο τις Απόκριες! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Το πρωί της Τρίτης η Βίκυ Καγιά καλωσόρισε με μια ανάρτηση το νέο μέλος της οικογένειάς τους, ένα μικρό σκυλάκι που υιοθέτησε από το καταφύγιο της Κατρίνας Τσάνταλη, με τον γιο της, Κάρολο Κρασσά, να το κρατάει αγκαλιά!  

Βίκυ Καγιά: Οι καλύτερες εμφανίσεις της στο Dancing With The Stars!

«Αυτή είναι η Spotty, το νέο μέλος της οικογένειας μας, την υιοθετήσαμε πρόσφατα από#projectφιλιππιάδα. Όταν η Spotty ήρθε στο σπίτι μας ήταν φοβισμένη και αδύναμη, μέσα σε λίγες εβδομάδες με την αγάπη των παιδιών έγινε ένα ζωηρό και γεμάτο αυτοπεποίθηση κουτάβι. Είναι πολύ σημαντικό μήνυμα για τα παιδιά μας η υιοθεσία ζώων και η φροντίδα τους. Ένα τεράστιο μπράβο για την αφοσίωση και την αγάπη της Κατρίνας Τσάνταλη. Ευχαριστούμε πολύ για την Spotty», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Βίκυ Καγιά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top