Πάνος Νάτσης: Η σύντροφός του Διονυσία Γεωργιάδου στην πρώτη της έξοδο

Όσα είπε η μουσικός στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Δείτε όσα είπε η Διονυσία Γεωργιάδου στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Την πρώτη της βραδινή έξοδο πραγματοποίησε η Διονυσία Γεωργιάδου, η σύντροφος του Πάνου Νάτση, 32 μέρες μετά τον θάνατό του

Πάνος Νάτσης: Η νέα ανάρτηση της συντρόφου του για έναν ωραίο άνθρωπο...

Η ίδια, όλες αυτές τις μέρες προσπαθεί να ξανασταθεί στα πόδια της και να βάλει και πάλι σε τάξη τη ζωή της, συνεχίζοντας κανονικά τις εμφανίσεις της ως μουσικός.

Σπύρος Μπιμπίλας Διονυσία Γεωργιάδου Νεκτάριος Σκαμνάκης Τραϊάνα Ανανία Βαλάντης

Σπύρος Μπιμπίλας, Διονυσία Γεωργιάδου, Νεκτάριος Σκαμνάκης, Τραϊάνα Ανανία & Βαλάντης /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Το βράδυ της Πέμπτης, η Διονυσία Γεωργιάδου βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί του Πειραια με τον Σπύρο Μπιμπίλα, την Τραϊάνα Ανανία, τον Βαλάντη και τον Νεκτάριο Σκαμνάκη όπου απόλαυσε μια ήρεμη βραδιά.

Μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα το μεσημέρι της Παρασκευής, ακόμα φανερά συντετριμμένη από την τραγωδία που έζησε, αποκάλυψε ότ η οικογένεια του ηθοποιού δεν πρόκειται να κινηθεί νομικά κατά του οδηγού του φορτηγού που τραυμάτισε θανάσιμα τον ηθοποιό. «Δε θα απαιτήσουμε τίποτα νομικά. Παραβιάστηκε STOP, ο άνθρωπος δεν έφταιγε σε κάτι. Ούτε ο Πάνος θα ήθελε να περνάει ο άνθρωπος αυτό που περνάει», είπε χαρακτηριστικά.

Η Διονυσία αποκάλυψε στη Ζήνα Κουτσελίνη ότι η οικογένεια του ηθοποιού δεν πρόκειται να κινηθεί νομικά κατά του οδηγού του φορτηγού /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Τροχαίο Πάνος Νάτσης: Τι λέει ο αδελφός του οδηγού του φορτηγού

Θυμίζουμε ότι ο 31χρονος ηθοποιός, έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της 29ης Ιανουαρίου έπειτα από τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, ενώ επέστρεφε από τα γενέθλια της καλής του φίλης και συναδέφλου Αλεξανδρας Ταβουλάρη.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top