«Πάτε καλά μωρέ;»:Έξω φρενών Ρένεση με το εμπάργκο στους Ρώσους καλλιτέχνες

Το post ηθοποιού για την απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού

Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για τις μάχες στην Ουκρανία

Την έντονη ενόχλησή της εξέφρασε η Κλέλια Ρένεση μετά την απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, να κηρύξει εμπάργκο σε Ρώσους καλλιτέχνες και καλλιτεχνικές ομάδες.

Διάσημοι Έλληνες στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την εισβολή στην Ουκρανία

Την ίδια απόφαση έλαβαν και άλλες χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εκφράσουν την αντίθεσή του μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Η ταλαντούχα ηθοποιός δεν έκρυψε την ενόχλησή της γι’ αυτή την απόφαση κάνοντας ένα post στο Instagram
«Αυτό με την “πολιτισμική” εξαφάνιση οποιουδήποτε Ρώσου δημιουργού, μου θυμίζει σεκλεντιασμένη ανόητη κορασίδα που ο καλός της την παράτησε στα κρύα του λουτρού κ αυτή τον διαγράφει απ’ τα social, σβήνει την επαφή στο τηλ, παίρνει τις φιλενάδες της κ τους διατάζει να τον διαγράψουν κ αυτές κτλ.. Πατάτε καλά μωρέ;;!!! Συγχέετε τα εγκλήματα των πολιτικών με τις καλλιτεχνικές δημιουργίες ενός ολόκληρου λαού;!!!!

Παγκόσμια αριστουργήματα μπαίνουν στη μαύρη λίστα για να κάνετε «ντα» το alter ego σας;! Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέρα με τη μέρα μοιάζετε περισσότερο στο τέρας που πάτε να τιμωρήσετε. Η τέχνη της Ρωσίας δεν θα εξατμιστεί. Έχει καλλιτεχνική πορεία αιώνων και μόνο που προσπαθείτε τον αφανισμό αυτού του προσώπου της δείχνει ποιοι είστε», έγραψε η Κλέλια Ρένεση.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top