Τέρης Χρυσός: «Ευτυχώς δεν αλλοιώθηκα σε βαθμό κακουργήματος!»

Το παράπονο του τραγουδιστή και οι γάμοι που δεν έκανε

Δείτε τη συνέντευξη του Τέρη Χρυσού στο Breakfast@Star

Μετράει 62 χρόνια στο τραγούδι με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό του, ωστόσο παρά τα χρόνια που πέρασαν δεν έχει… αλλοιωθεί σε βαθμό κακουργήματος, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Ο πολυσυζητημένος Τέρης Χρυσός μίλησε το πρωί της Τρίτης στο Breakfast@Star και τη Μαρία Κοκολάκη για την πορεία του, την ηλικία του και τους νέους τραγουδιστές, ενώ εξέφρασε κι ένα μεγάλο του παράπονο.

Τέρης Χρυσός Μαρία Κοκολάκη

Οι επιτυχίες του Τέρη Χρυσού όλα αυτά τα χρόνια... αμέτρητες!

«Ποτέ δε με κάλεσαν στο Ηρώδειο και το έχω παράπονο. Έχουν πάει καλλιτέχνες πολύ κατώτεροι από εμένα που δεν έχουν τη δική μου καριέρα και δεν έχουν τραγουδήσει τόσο διαφορετικά είδη», είπε ο τραγουδιστής. «Σε αυτή την ηλικία που βρίσκομαι τώρα ακόμα διατηρώ τη φωνή μου κι ακόμα ηχογραφώ νέα τραγούδια» συμπλήρωσε, τονίζοντας ότι μόλις κυκλοφόρησε νέα δισκογραφική δουλειά. 

Μιλώντας για την κατάσταση στο ελληνικό τραγούδι σήμερα, δήλωσε: «Η πλειονότητα των σημερινών καλλιτεχνών είναι κάτω του μετρίου». Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ξέρει όλους τους νέους καλλιτέχνες μιας και θέλει να έχει άποψη. 

Τέρης Χρυσός

Ο θρυλικός ερμηνευτής γνωρίζει τα πάντα για το τραγούδι του σήμερα

Ο Τέρης Χρυσός ασχολείται πολύ με τα social media, ενώ δέχεται πολλά μηνύματα από τους θαυμαστές του. Κλείνοντας, μίλησε για τη μητέρα του. «Ήμουν έτοιμος να παντρευτώ τρεις φορές, αλλά είχα μια μητέρα… κακιά πεθερά», είπε, μαρτυρώντας ότι μετάνιωσε που δεν έκανε παιδιά.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top