Κόνι Μεταξά: Το δώρο που της έκανε ο Μάριος λίγο μετά την πρόταση γάμου

Το ζευγάρι είναι full in love!

Κόνι: «Αισθάνομαι ότι είμαι παντρεμένη με τον Μάριο από όταν τον γνώρισα»

Μία πολύ ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η Κόνι Μεταξά, καθώς πριν μερικές μέρες δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της Μάριο Καπότση.

Κόνι Μεταξά: Οι λεπτομέρειες για τον γάμο της με τον Μάριο Καπότση

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και η σχέση τους έχει αντέξει πολλά, ακόμα και μεγάλη χιλιομετρική απόσταση, όταν ο πολίστας διαγωνιζόταν εκτός Ελλάδος με την ομάδα του.

Κόνι και Μάριος αναμένεται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το ερχόμενο καλοκαίρι και ανυπομονούν για τη μέρα αυτή. Μάλιστα, έχουν βρει και ποιοι θα είναι οι κουμπάροι τους.

ΚΟΝΙ ΜΕΤΑΞΑ ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΠΟΤΣΗΣ

Κόνι και Μάριος αρραβωνιάστηκαν!

«Ένιωσα τέλεια όταν μου έκανε την πρόταση. Το είχαμε συζητήσει, αλλά δεν περίμενα τη στιγμή. Είπα κατευθείαν το “ναι”. Το καλοκαίρι θα γίνει ο γάμος, έχουμε βρει τους κουμπάρους αλλά δεν τους ξέρετε, οι φίλοι μας δεν είναι διάσημοι. Είναι χαρούμενοι οι γονείς μου. Ο γάμος σίγουρα δεν θα γίνει στην Αθήνα και ελπίζω να είναι ένα πολύ μεγάλο πάρτι», είπε η Κόνι Μεταξά για την πρόταση γάμου από τον σύντροφό της.

κονι μεταξα

Ο Μάριος Καπότσης με την Κόνι Μεταξά και τον... πεθερό Λευτέρη Πανταζή /Φωτογραφία NDP

Το μεσημέρι της Παρασκευής η κόρη του Λευτέρη Πανταζή θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram το δώρο που της έκανε ο αγαπημένος της λίγες ημέρες μετά τον αρραβώνα. 

Κόνι Μεταξά: Τι απαντούσε στο ενδεχόμενο γάμου τέσσερις μήνες πριν

Ήταν ένα υπέροχο μπουκέτο με σομόν και λευκά τριαντάφυλλα, τα οποία συνοδευόταν από μια κάρτα με τα αρχικά του πολίστα, «M.K»

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο από το Instagram της Κόνι Μεταξά:

μαριος καποτσης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top