Τζώνη Καλημέρης: Βόλτα στην Πλάκα με τη μικρή Έιντα

Η κορούλα που απέκτησε με την Χριστίνα Κοντοβά

Δείτε διάφορες φωτογραφίες του Τζώνη Καλημέρη με την Έιντα

Την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής τους βιώνουν ο Τζώνη Καλημέρης και η Χριστίνα Κοντοβά, αφού κατάφεραν να υιοθετήσουν τη μικρή Έιντα από την Ουγκάντα

Χριστίνα Κοντοβά: Παιχνίδια στα χιόνια με τη Έιντα και τον Τζώνη Καλημέρη! 

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το τηλεοπτικό στέλεχος να κάνει την βόλτα με τη μικρούλα στην Πλάκα. Πατέρας και κόρη απόλαυσαν την ηλιόλουστη μέρα, ενώ στην παρέα τους είχαν και τον σκύλο της οικογένειας.

Ο Τζώνη Καλημέρης δεν άφησε στιγμή από το χέρι του την Έιντα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στο Πρωινό, ο Τζώνη Καλημέρης αναφέρθηκε με πολύ τρυφερά λόγια στην πρωτοβουλία της σχεδιάστριας μόδας να υιοθετήσει τη μικρή Έιντα «Έχω απεριόριστο σεβασμό, πέραν της αγάπης για τη Χριστίνα. Το ότι έκανε αυτό το πράγμα παιδιά ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο, πολύ δικό της και πραγματικά τη θαυμάζω απεριόριστα για αυτό που έκανε. Και δεν είχα καμία άλλη επιλογή παρά μόνο να σταθώ όσο μπορώ περισσότερο».

Τζώνης Καλημέρης: Η Έιντα κι ο επικείμενος ο γάμος με τη Χριστίνα Κοντοβά 

Με τη μικρή Έιντα άλλαξε και η ζωή του Τζώνη Καλημέρη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Είναι χαρά Θεού. Τα κοριτσάκια είναι πιο τρυφερά. Έφτασα εγώ σε αυτή την ηλικία που είμαι τώρα να εκπαιδεύομαι ως πατέρας κοριτσιού. Πολλές φορές στη ζωή μας βάζουμε μία τελεία. Λέμε ότι έκλεισε ένας κύκλος. Αυτό ήταν τελείωσα, ό,τι προσέφερα το προσέφερα στην κοινωνία. Είμαι ok... Και ξαφνικά σου ανοίγεται ένα άλλο κεφάλαιο στη ζωή σου, πάνω εκεί που είχες βάλει τελεία. Με αυτή την έννοια ανέφερα την ηλικία», συμπλήρωσε ο Τζώνη Καλημέρης που είναι επίσης πατέρας δύο αγοριών.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top