Τζώνης Καλημέρης: Η Έιντα κι ο επικείμενος ο γάμος με τη Χριστίνα Κοντοβά 

Πώς τον επηρέασε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε;

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Τζώνη Καλημέρη

Εδώ κι αρκετά χρόνια είναι ζευγάρι με τη Χριστίνα Κοντοβά και -κατά κάποιο τρόπο- ο μπαμπάς της μικρής Έιντα, του κοριτσιού από την Ουγκάντα που υιοθέτησε η σχεδιάστρια μόδας

Χρηστίδου: Ο λόγος που δεν ήθελε να βγαίνει με τον Τζώνη Καλημέρη

Ο λόγος για τον Τζώνη Καλημέρη που το πρωί της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για όλους και για όλα.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως με τη σύντροφό του σχεδιάζουν να παντρευτούν, ενώ αναφέρθηκε και στην υιοθεσία της μικρής Ada.

Βόλτα για τον Τζώνη Καλημέρα τη Χριστίνα Κοντοβά και την κορούλα τους, Έιντα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Δε μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, θα σου πω όμως πως από την πρώτη στιγμή που γνώρισα τη Χριστίνα είχε αυτό το θέμα στο μυαλό της και ήταν μία συνθήκη που είχα δεχτεί εγώ. Ότι αν μείνουμε μαζί και είμαστε καιρό, θα το κάνουμε. Εκτός του ότι θα στηρίξω απόλυτα ό,τι κάνει η Χριστίνα, θα είναι κόρη μου το κορίτσι. Έχω απεριόριστο σεβασμό, πέραν της αγάπης στη Χριστίνα. Το ότι έκανε αυτό το πράγμα ήταν κάτι πολύ δύσκολο, πολύ δικό της και τη θαυμάζω απεριόριστα. Και δεν είχα καμία άλλη επιλογή από το να σταθώ δίπλα της. Δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα. Κάποια στιγμή θα παντρευτούμε. Εγώ το έχω ξαναπεί. Δεν έχω κανέναν φόβο ή αντίρρηση με τον γάμο. Γάμο κανονικό θα κάνουμε, όχι σύμφωνο συμβίωσης», εξήγησε ο Τζώνη Καλημέρης.

Πώς αισθάνεται που εκτός από πατέρας τριών αγοριών έχει πλέον κι ένα κορίτσι. «Έφτασα σε αυτή την ηλικία που είμαι να εκπαιδεύομαι ως πατέρας κοριτσιού. Πολλές φορές στη ζωή μας βάζουμε μία τελεία. Αυτό ήταν τελείωσα, ό,τι προσέφερα το προσέφερα στην κοινωνία. Και ξαφνικά σου ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου, εκεί που είχες βάλει τελεία», εξήγησε. 

Τζώνης Καλημέρης

Χριστίνα Κοντοβά: Παιχνίδια στα χιόνια με τη Έιντα και τον Τζώνη Καλημέρη! 

Για την περιπέτεια με την υγεία του, το γνωστό τηλεοπτικό στέλεχος εξομολογήθηκε: «Δεν με επηρέασε καθόλου σωματικά, ψυχολογικά, σωματικά η αρρώστια. Καθόλου. Φοβήθηκα για τη ζωή μου, αλλά μπορούσα να κάνω κάτι; Πέρασα αρκετά μεγάλο ζόρι με τις θεραπείες. Δεν πόνεσα ποτέ. Μέχρι που πήγα στην Αμερική και “σκότωσα το θηρίο”. Το θηρίο βέβαια δεν σκοτώνεται ποτέ, είναι σε χειμέρια νάρκη. Είναι 12 χρόνια τώρα που είμαι μία χαρά. Ευτυχώς για μένα, οι εξετάσεις είναι επιφανειακές. Είναι ορατό το φαινόμενο. Δεν είχα ακριβώς καρκίνο του δέρματος, είχα ένα λέμφωμα, που είναι ορατό. Δεν έχει σχέση επιστημονική με το πόλο και τον ήλιο. Εγώ όμως κρατώ μια επιφύλαξη για το νερό της πισίνας εκείνη την εποχή. Το πρώτο σημάδι που βρήκα στο σώμα μου δεν ήταν κάπου που βλέπει ο ήλιος. Ήταν πίσω στη γάμπα. Πήρα και έβαλα μια κρέμα από το φαρμακείο και πέρασε. Μετά ξαναήρθε και ξαναήρθε…».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top