Ανδρέας Μικρούτσικος: Το πρόβλημα υγείας και η γνωριμία με τη σύντροφό του

Τα πυρά που δέχτηκε στην καριέρα του και τα σκληρά πρωτοσέλιδα

Πριν από λίγο καιρό ο Ανδρέας Μικρούτσικος αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Ευτυχώς, τα δύσκολα πέρασαν και επέστρεψε υγιής στα αγαπημένα του πρόσωπα, αλλά και στην τηλεόραση.

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πέθανα και επανήλθα, νιώθω τυχερός που ζω»

«Έχω τραβήξει πάρα πολλά με την υγεία μου. Δεν με έχει καταβάλει μέσα μου. Ο άνθρωπος είναι πολύ ανθεκτικός, αλλά αν είναι απρόσεκτος κάνει ένα τσαφ η ζωή και φεύγει από τα χέρια του. Δεν πρόσεχα Ρουφούσα τη στενοχώρια με το κουτάλι χωρίς να πέσω σε κατάθλιψη. Ένιωθα ότι κάτι έχω και δεν πήγαινα στον γιατρό. Από τη στιγμή που αρρώστησε ο αδερφός μου, πλέον παράτησα τον εαυτό μου γιατί καταλάβαινα το επερχόμενο για τον Θάνο. Μερικές ημέρες μετά τον Θάνο, αρρώστησα και σχεδόν πέθανα. Έλεγα τελείωσε η οικογένεια Μικρούτσικου», δήλωσε αρχικά στην εκπομπή «The 2Night Show».
«Είμαι πολύ χαρούμενος και τυχερός που επιβίωσα. Από εκεί που έφτασα κι από εκεί που ήρθα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με αυτήν την ευκαιρία αλλά δεν βάζω μυαλό, θα μπορούσα να έχω άλλη νοοτροπία. Είμαι το ίδιο ευαίσθητος», πρόσθεσε.


Η πρώτη γνωριμία με τη σύντροφό του Έλενα Μαστραγγελή


Ο γνωστός παρουσιαστής είναι καλά και στην προσωπική του ζωή μιας και είναι ζευγάρι με την Έλενα Μαστραγγελή.


«Την Έλενα την ήξερα από τη Μήλο όπου και την έβλεπα. Διεύθυνε ένα μαγαζί εκεί και την έβλεπα και μου άρεσε εξ αποστάσεως. Κάποια στιγμή τότε που ήταν ακόμη παντρεμένη, μου είχε κάνει εντύπωση η κορούλα της η οποία ήταν μικρογραφία της. Ήταν τόσο ίδιες. Είχε έρθει η κορούλα της να της δώσω ένα αυτόγραφο και τώρα η κόρη της είναι 23 χρονών και την βλέπω και την θυμάμαι πως ήταν μικρούλα», δήλωσε για την πρώτη γνωριμία με τη γυναίκα που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του.


Το Big Brother και οι δύσκολες στιγμές στην καριέρα του


Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παρουσίασε το Big Brother το πρώτο reality στην ελληνική τηλεόραση. Μάλιστα πολλές φορές δέχτηκε πυρά στην καριέρα του, ενώ γράφτηκαν και σληρά πρωτοσέλιδα.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος «κατακεραυνώνει» την παραγωγή του Big Brother

Μικρούτσικος: Το ξύλο σε εκπομπή που δεν είδαμε - «Έφαγα μπουνιά στη μούρη»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Με έχουν κατηγορήσει για βιασμό»

«Έχω υπάρξει πολλές φορές αιχμή του δόρατος στον ανταγωνισμό των καναλιών κι οι από εκεί, αν έχουν και κομμάτι του Τύπου, σε χτυπούν αλύπητα. Όταν έκανα το Big Brother, ήταν πρωτοπόρο, με την έννοια ότι ήταν πειραματικό, μια πρόκληση για την κοινωνία. Ότι θα τα δείχνουμε όλα ενώ η κοινωνίας μας είναι διάτρητη. Κατηγορώ ευθέως τον ΑΝΤ1 ότι με άφησε να φάω όλο αυτό το βάρος επάνω μου. Έβγαινα εγώ κι έτρωγα το ξύλο. Δεν μπορείς να φανταστείς τι έβλεπα. Ο Τύπος με είχε σχεδόν εγκληματία. Είχε βγει η πιο έγκριτη εφημερίδα κι έλεγε "Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Ελλάδα, το φάντασμα του "Big Brother"", αυτό ήταν πρωτοσέλιδο. Έτσι ξεκινά το κομμουνιστικό μανιφέστο. Έχω φάει τέτοιο ξύλο τέτοιου τύπου αλλά και παράφρασης. Πήγαινα να πάρω τσιγάρα στο περίπτερο. "Έδειρε τη γυναίκα του στην Πάτρα" έγραφε πρωτοσέλιδο, δεν το έχω κάνει ποτέ».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top