Μανούρη: Η Σεμίνα θα επιστρέψει σε ένα πολύ κομβικό σημείο του Σασμού

Τι αποκάλυψε η ηθοποιός που ενσαρκώνει τη Σεμίνα για τη συνέχεια της σειράς

Φέτος, η Εριέττα Μανούρη ενσαρκώνει τη «Σεμίνα» στη σειρά του Alpha «Σασμός». Η αγαπημένη ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» αποκάλυψε τα πάντα για τον ρόλο της, μιας και ήταν αυτή που είδε τον αγαπημένο της «Πετρή» (Κώστα Νικούλι) να πέφτει νεκρός από τη σφαίρα του «Αστέρη» (Ορφέα Αυγουστίδη).

«Ήθελα ο Πετρής και η Σεμίνα να στεριώσουν. Η Σεμίνα θα επιστρέψει σε ένα πολύ κομβικό σημείο της σειράς. Δεν ξέρω πώς και πότε, αλλά θέλω να πιστεύω πως κάποια στιγμή θα έρθει η λύτρωση. Η Σεμίνα βιώνει όλο το σκηνικό της δολοφονίας», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Η σκηνή της δολοφονίας του Πετρή ήταν πολύ δύσκολη και στενάχωρη. Κανείς δεν ξέρει επίσημα αν θα συνεχιστεί του χρόνου ο Σασμός».

Ο Αναστάσιος Ροϊλός και η συγκατοίκηση

Η Εριέττα Μανούρη είναι ζευγάρι με τον Αναστάσιο Ροϊλό. Μάλιστα, έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους και ζουν κάτω από την ίδια στέγη.

Ροϊλός - Μανούρη: Αποκάλυψαν ποιος είναι ο αυστηρός στη σχέση τους

Ο Αναστάσης και η Εριέττα είναι ένα από τα πιο όμορφα νέα ζευγάρια του ελληνικού θεάτρου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο Αναστάσης και η Εριέττα είναι ένα από τα πιο όμορφα νέα ζευγάρια του ελληνικού θεάτρου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Υπάρχει περισσότερη κατανόηση μεταξύ μας γιατί ξέρει τι είναι αυτή η δουλειά. Καταλαβαίνεις πολύ περισσότερα πράγματα. Είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου. Αυτοτιμωρούμαι κάποιες φορές. Θέλω πάντα το καλύτερο», πρόσθεσε.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top