Κατιάνα Μπαλανίκα: «Δε θα συγχωρήσω ποτέ τον Αλέξανδρο Ρήγα»

Τι είπε για τον ρόλο της Σάσας στη σειρά «Ντόλτσε Βίτα»

Αμετακίνητη και αυστηρή με εκείνους που την προδίδουν είναι Κατιάνα Μπαλανίκα.

Η γνωστή ηθοποιός έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Τετ α Τετ» και τον Τάσο Τρύφωνος και μίλησε για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Ρήγα, με οποίο είχε συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν.

Κατιάνα Μπαλανίκα: Αποκάλυψε την ηλικία της και άφησε άφωνη τη Γερμανού

Μάλιστα, εκείνος της είχε γράψει και τον «θρυλικό» ρόλο της Σάσας στη Ντόλτσε Βίτα.

Για τον ρόλο της Σάσας στη σειρά «Ντόλτσε Βίτα», η Κατιάνα Μπαλανίκα είπε: «Ήταν ένας ρόλος σταθμός. Εγώ είχα πάρα πολλούς φίλους γκέι, έτσι την αντιμετώπισα τη Σάσα, σαν να ήταν ένας άντρας γκέι, γιατί καμία γυναίκα δεν θα τα έλεγα αυτά».

Για τον Αλέξανδρο Ρήγα, απάντησε: «Του είχα θυμώσει πάρα πολύ. Όταν θυμώσω δεν ξέρω πια τον άλλον, δεν τον αναγνωρίζω. Περνάω από δίπλα του και δεν τον ξέρω. Δεν θα τον συγχωρήσω. Δεν θα προλάβει καν να μου πει συγγνώμη. Δεν με λυπεί καθόλου όταν διαγράφω ανθρώπους».

Η παρεξήγηση Ρήγα - Μπαλανίκα

Η ηθοποιός είχε συνεργαστεί με τον Αλέξανδρο Ρήγα στην επιθεώρηση του πρώτου «Ζείτε Παίδες Ελλήνων». Οι αναμνήσεις της δεν ήταν καθόλου θετικές και τότε είχε αποκαλύψει με πικρία πως είχε απευθυνθεί σε δικηγόρο.

Συγκεκριμένα είχε πει: «Στην παράσταση με είχαν να κάνω μόνο μια έναρξη και ένα φινάλε και δεν είχα κανένα δικαίωμα να κάνω κάτι άλλο. Τι άλλο να μου κάνουνε; Έλεγαν όταν αποχώρησα από την παράσταση ότι είμαι άρρωστη και ακόμα μου ζητάνε να υπογράψω κάποια χαρτιά για κάποια δικαιώματα της παράστασης. Παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο, αλλά αδιαφορώ πλήρως. Τους λέω να τα κανονίσουν με τη δικηγόρο μου».

Όταν συνεργάζονταν μαζί το 2011 - Κατιάνα Μπαλανίκα - Αλέξανδρος Ρήγας / Φωτογραφία: NDP
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top