Κατερίνα Κούκα: Ο γάμος στα 15, ο χωρισμός και ο γιος της

Γοητευτική και λαμπερή στα 61 της χρόνια η Κατερίνα Κούκα

Η Κατερίνα Κούκα σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις. Πρόσφατα η 61χρονη, έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα των εμφανίσεων της Νατάσσας Μποφίλιου. 

Κατερίνα Γερονικολού: «Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι το στήριγμά μου»

Η αγαπημένη τραγουδίστρια σε παλιότερη συνέντευξή της στο join Us είχε εξομολογηθεί ότι: «Γύρισα στην Ελλάδα γιατί παντρεύτηκα 15 χρονών. 16 έκανα το παιδί μου. Δε θέλεις να πω πόσο χρόνων ήταν εκείνος. Ήταν πολύ μεγαλύτερός μου. Ήταν ο παρορμητισμός μιας εφηβείας. Τα δύσκολα τα τράβηξα όταν διαπίστωσα ότι έκανα μεγάλο λάθος. Χώρισα στα 19,5. Το πιο δύσκολο πράγμα με τον γιο μου ήταν ότι απείχε για πολλά χρόνια από τη ζωή μου. Έπρεπε να τρέχω, να παρακαλάω για να τον δω. Υπήρχε ένα μεγάλο διάστημα που δεν ήταν μαζί μου. Αυτό ήταν το χειρότερο πράγμα που έζησα στη ζωή μου».

Η Κατερίνα Κούκα σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις. Πρόσφατα, έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα των εμφανίσεων της Νατάσσας Μποφίλιου (φωτογραφία NDP)

Πρόσφατα, στην κάμερα της εκπομπής στο Πρωινό η Κατερίνα Κούκα υποστήριξε ότι δεν την είχε απασχολήσει ποτέ το θέμα της εξωτερικής της εμφάνισης, ενώ μίλησε και για τη διαφορά των 16 χρόνων που έχει με τον γιο της, καθώς και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ίδια.

Αναφέρθηκε, επίσης, και στις σημερινές κριτικές επιτροπές των talent shows και στο πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε που εκείνη ήταν η πρώτη κριτής ενός τέτοιου σόου μουσικής.

Γρηγόρης Γιαννόπουλος: «Χαμός» στο Twitter για τον παίκτη του MasterChef

Όπως δήλωσε η ίδια στην εκπομπή: «Δεν ήταν εύκολη η ζωή μου ως γυναίκα. Ο έρωτας που είναι ύψιστο αγαθό για την έκβαση της ζωής μας τον ζει κανείς ολοκληρωτικά όταν είναι ανέμελος. Όταν έχεις γίνει μητέρα αυτό αυτομάτως μικραίνει. Αυτό βεβαίως δεν ανακόπτει το πάθος ενός έρωτα, αλλά αυτό σε κάνει να νιώθεις το “εμείς” δεν είσαι πια μόνος. Ο πατέρας του παιδιού ήταν πότε εδώ και πότε κάπου ενδιάμεσα, αυτό είναι δύσκολο για το παιδί γιατί δεν έζησε τα πιο εύκολα πράγματα».

Η Μαίρη Χρονοπούλου τραγουδά το «Έκλαψα χθες» μετά από 55 χρόνια!

Επίσης, παλαιότερα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είχε αποκαλύψει ότι: «Όταν σε πολύ μικρή ηλικία παντρεύεσαι και γίνεσαι μητέρα, αυτόματα ωριμάζεις. Ποτέ δεν είναι εύκολη υπόθεση η διαπαιδαγώγηση και το μεγάλωμα ενός παιδιού. Όταν ο γιος μου ήταν έφηβος, ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα, γιατί δεν μπορούσα να του επιβληθώ καθόλου. Ένα από τα λάθη που κάναμε ήταν πως κάποια στιγμή μπερδέψαμε τους ρόλους μας και γίναμε φίλοι, όμως, αυτό το γέννησε η ανάγκη, οι συνθήκες και η μικρή διαφορά ηλικίας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top