«Λυγίσε» η Παρθένα Χοροζίδου με την πρόσφατη απώλεια της γιαγιάς της

«Με έλουσε με την αγάπη της κι έφυγε»

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Παρθένας Χοροζίδου

Είναι πολύ ταλαντούχα και πέρα από τις συμμετοχή της σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και κωμικές σειρές, φέτος την απολαμβάνουμε στο σίριαλ του Alpha, Άσε Μας Ρε Μαμά

«Λύγισε» διαγωνιζόμενη στο YFSF! Έπεσε στην αγκαλιά της Μαρίας Μπεκατώρου!

Καλεσμένη στο Καλύτερα Δε Γίνεται το απόγευμα της Κυριακής, η Παρθένα Χοροζίδου έδειξε την πιο ευάλωτη πλευρά της όταν μίλησε για την πρόσφατη απώλεια της αγαπημένης της γιαγιάς.

Η ταλαντούχα ηθοποιός ανέφερε ότι: «Πριν από μιάμιση εβδομάδα έχασα τη γιαγιά μου, τον πιο φωτεινό άνθρωπο που είχα στη ζωή μου κι έχω χρέος να γεμίσω το κενό της με φως. Ό,τι λείπει από αυτήν να το δίνω εγώ».

Παρθένα Χοροζίδου

H Παρθένα Χοροζίδου χάρηκε με τα τελευταία λόγια που της είπε η γιαγιά της

«Με έλουσε με ένα τηλεφώνημα, σχεδόν δέκα μέρες πριν φύγει, σχεδόν επιθετικής αγάπης! Δηλαδή "γιαβρί μου", "παιδί μου", "ψυχή μου", "παιδί μου γλυκό μου|. Αρχίζω και με πιάνει αμηχανία. "Γιαγιά σταμάτα" της λέω και μου μαζεύτηκε το δάκρυ εδώ», αποκάλυψε στη συνέχεια. 

Παρθένα Χοροζίδου: Θα είμαι σε μια σειρά στο Alpha

«Με έλουσε με την αγάπη της κι έφυγε», συμπλήρωσε εμφανώς συγκινημένη η ηθοποιός στην εκπομπή του Alpha. «Της είχα φοβερή αδυναμία. Την έχω κλάψει τη γιαγιά μου από τα νιάτα μου και καμιά φορά λέω: "Πώς και δεν έχεις πέσει στα πατώματα;". Έχω τεράστια χαρά που γνώρισα έναν τέτοιον άνθρωπο, σκέφτομαι πως μόνο τέτοιους θανάτους επιτρέπω γύρω μας. Δε θέλω να ακούω για παιδιά, για μπαλκόνια κι ομάδες. Δεν επιτρέπεται!», τόνισε στη Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top