Νατάσα Θεοδωρίδου: Τρία εντυπωσιακά looks σε ένα βράδυ!

Η συναυλία «Όλα έρωτας» τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου

Με αφορμή τη γιορτή των ερωτευμένων η Νατάσα Θεοδωρίδου έδωσε μία συναυλία στο θέατρο Παλλάς, με τίτλο «Όλα έρωτας», η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.  

Νατάσα Θεοδωρίδου: Μαμά και κόρη με το ίδιο φόρεμα 11 χρόνια μετά!

Τι φόρεσε η Νατάσα Θεοδωρίδου

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η αγαπημένη τραγουδίστρια εμφανίστηκε με τρία διαφορετικά σύνολα, όλα δημιουργίες της σχεδιάστριας Έφης Παπαϊωάννου. Το πρώτο ήταν ένα embellished σύνολο με cut outs και τιράτες, σε μίντι μήκος.

Το συγκεκριμένο look έδινε στη Νατάσα Θεοδωρίδου ένα επίσημο και σέξι ύφος, άψογα ταιριαστό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.  

Χαμογελαστή και πάντα ευδιάθετη, η Νατάσα Θεοδωρίδου ερμήνευσε μεγάλες επιτυχίες για τη γιορτή των ερωτευμένων (φωτογραφία NDP)

Το μαύρο, μίντι φόρεμα με τις υπέροχες λεπτομέρειες έδινε ένα σέξι και επίσημο ύφος στην εμφάνιση της Νατάσας Θεοδωρίδου (φωτογραφία NDP)

Τραγουδιστές τοποθετούνται για τη Θεοδωρίδου που συνεχίζει τις εμφανίσεις

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν και η δεύτερη εμφάνισή της. Η Νατάσα Θεοδωρίδου επέλεξε ένα μάξι φόρεμα σε σαμπανιζέ τόνους, κεντημένο με κρύσταλλα και λεπτά κρόσια στο τελείωμα.

Η σαμπανιζέ δημιουργία που επέλεξε η Νατάσα Θεοδωρίδου, κέρδισε τις εντυπώσεις (φωτογραφία NDP)

Στη συναυλία η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Στέλιος Διονυσίου, και ο Κώστας Καραφώτης, με special guest την Έλλη Κοκκίνου, ερμήνευσαν διαχρονικές επιτυχίες (φωτογραφία NDP)

Για τρίτο σύνολο, η Νατάσα Θεοδωρίδου επέλεξε ένα εντυπωσιακό μαύρο τοπ με ασύμμετρο μπούστο και ένα sequined παντελόνι σε μπλε τόνους.

Στη σκηνή του Παλλάς, η Νατάσα Θεοδωρίδου με την πολύ καλή της φίλη Έλλη Κοκκίνου (φωτογραφία NDP)

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Έλλη Κοκκίνου, πάντα χαμογελαστές και ευδιάθετες, ερμήνευσαν μεγάλες επιτυχίες και διασκέδασαν τους θεατές (φωτογραφία NDP)

Η Νατάσα Θεοδωρίδου συνεχίζει τις συναυλίες στο Θέατρο Παλλάς!

Οι δύο τραγουδίστριες διασκέδασαν με την ψυχή τους πάνω στη σκηνή του Παλλάς (φωτογραφία NDP)

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top