Τραγουδιστές τοποθετούνται για τη Θεοδωρίδου που συνεχίζει τις εμφανίσεις

Η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγουδάει παρά την απαγόρευση της μουσικής

Η Ελένη Καρουσάκη σε δηλώσεις της εξέφρασε την ενόχλησή της που η Νατάσα Θεοδωρίδου δουλεύει ενώ είναι κλειστά τα νυχτερινά κέντρα λόγω πανδημίας.

«Πάνω που περιμέναμε να γευτούμε τις γιορτές με κόσμο, που είναι ό,τι καλύτερο για έναν καλλιτέχνη, δυστυχώς ήρθε το κλείσιμο. Το θεωρώ “άδικο” γιατί δεν είναι μόνο οι δικοί μας χώροι που γίνεται ό,τι γίνεται και ανεβαίνουν τα κρούσματα. Εννοείται έχουμε πληγεί οικονομικά. Έχουν πληγεί και οι επιχειρήσεις από το απότομο κλείσιμο», είπε αρχικά η Ελένη Καρουσάκη στο Happy Day.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου συνεχίζει τις συναυλίες στο Θέατρο Παλλάς!

«Τώρα αυτό δεν ξέρω πώς γίνεται. Δεν ξέρω πώς επιτρέπεται να γίνεται σε κάποιο άλλον χώρο εκτός από τα νυχτερινά κέντρα live, ή κάποιο λάθος έχει γίνει. Ειδάλλως, προτρέπει έτσι τον επιχειρηματία το κράτος στο να ψαχτεί και να βγάλει μία άλλου είδους άδεια, π.χ. θεάτρου. Όταν όλος ο χώρος είναι άνεργος αυτή τη στιγμή και η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγουδάει», πρόσθεσε.

Μετά τις σχετικές δηλώσεις της τραγουδίστριας, γνωστοί καλλιτέχνες εξέφρασαν την άποψή τους για το ζήτημα.

Ο Αντύπας δήλωσε: «Η Νατάσα ήταν τυχερή και την καλύπτει ο νόμος».

«Εφόσον η Νατάσα βρήκε τον τρόπο να δουλέψει, καλά κάνει», είπε η Γωγώ Τσαμπά. 

Από την άλλη είναι και κάποιοι που εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους: «Ελπίζω να μην είχαν κάποια εσωτερική πληροφόρηση ότι θα κλείσουν τα μπουζούκια», ανέφερε ο Γιώργος Δασκουλίδης. 

«Προτείνω στους επιχειρηματίες να ανοίξουν τα νυχτερινά κέντρα με καθήμενους που φοράνε μάσκα», πρότεινε ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Ο Στάθης Αγγελόπουλος κράτησε πιο σκληρή στάση: «Η Νατάσα θα μπορούσε να συμπαρασταθεί στους συναδέλφους της και να μην δουλέψει κάποιες μέρες».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top