«Η Καίτη Γαρμπή θα μπορούσε να γίνει πολιτικός...»

Ποιος το είπε για τη δημοφιλή τραγουδίστρια;

Δείτε όσα είπε ο Διονύσης Σχοινάς

Στο Πρωινό μίλησε το πρωί της Τρίτης ο Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση του με την Καίτη Γαρμπή, ενώ δε δίστασε να αποθεώσει τη σύζυγό του για τη δράση που έχει στα social media.

Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Το φιλί και οι αγκαλιές on stage!

Η Καίτη Γαρμπή άλλωστε είναι μία γυναίκα που δε διστάζει να τοποθετηθεί για θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και να πει ξεκάθαρα την άποψή της.

«Με παίρνουν τηλέφωνο και με ρωτούν “όλα καλά με την Καίτη;” επειδή δεν συνεχίσαμε στο σχήμα. Κουκουρούκου γιαχνίτσα. Εμάς μας έκατσε. Σε βρήκα με βρήκες. Η Καίτη ήταν η γυναίκα που έβλεπα στα όνειρά μου ότι θα παντρευτώ.

Χαίρομαι πάρα πολύ για την δραστηριοποίηση της Καίτης στα social. Έχει τρομερή τοποθέτηση η τύπισσα, το ξέρω 25 χρόνια και χαίρομαι που το έχει μάθει και ο κόσμος. Δεν πήγαν τσάμπα τα βιβλία που διάβασε. Εγώ που την ξέρω, το μυαλό της είναι καταπληκτικό. Θα μπορούσε πολύ άνετα να γίνει πολιτικός», είπε αρχικά.

Καίτη Γαρμπή: «Δεν έχω μεγάλη απόσταση από τις θανάσιμες πεθερές»

Αναφερόμενος στο περιστατικό που έγινε με τον Σάκη Ρουβά, ο Διονύσης Σχοινάς είπε: «Πρέπει να προσέχουμε πολύ τι λέμε όταν μιλάμε στα Μέσα. Πρέπει να προσέχουμε πώς τοποθετούμαστε κι αν πρέπει να τοποθετηθούμε. Όταν άκουσα τον Σάκη είπα “Ώ, ρε γαμώτο”!», είπε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Σχοινάς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top