Μπέσσυ Αργυράκη: Μας προτρέπει να την ακολουθήσουμε και όπου «Πάει»

Μια ατμοσφαιρική μπαλάντα από την ταλαντούχα ερμηνεύτρια

Μία πραγματική έκπληξη ήταν η συμμετοχή της Μπέσσυ Αργυράκη στο «Dancing With The Stars».

Μπέσσυ Αργυράκη

Αγάπησε πολύ τον χορό, έβαλε τα δυνατά της και κατάφερε να φτάσει μία ανάσα πριν τον τελικό του διαγωνισμού χορού του Star.

Η ανακοίνωση της αποχώρησής της απο το DWTS

Η ανακοίνωση της αποχώρησής της απο το DWTS

Εξέπληξε τους πάντες με τις χορευτικές της φιγούρες, αλλά και με την απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς στο 13ο live παραχωρώντας τη θέση της στον Έντουαρντ Στεργίου.

Μπέσσυ Αργυράκη: Αυτός ήταν ο λόγος που αποχώρησε οικειοθελώς από το DWTS

Μπέσσυ Αργυράκη

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες, τους καινούργιους φίλους μου, την παραγωγή για αυτό το ταξίδι και να παραχωρήσω τη θέση μου. Δε θα ήθελα να συνεχίσω άλλο. Θα ήθελα να δω στα μάτια αυτού του παιδιού τη συνέχεια στο παιχνίδι. Για μένα ήταν μια υπέρβαση, ήταν μια μεγάλη νίκη και ηλικιακά αν θες και ένα μήνυμα που προσπάθησαν να δώσω. Πέρασα υπέροχα και νιώθω την ανάγκη να δώσω τόπο στα νιάτα», είχε πει η Μπέσσυ Αργυράκη.

Μπέσσυ Αργυράκη

Μετά το τέλος του DWTS επέστρεψε στα γνώριμα μουσικά μονοπάτια για εκείνη. Ένωσε τις δυνάμεις της με  τον μουσικοσυνθέτη και ερμηνευτή Michail Sicas και μας παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι που έχει τίτλο “Πάει”, μια ατμοσφαιρική μπαλάντα με έντονα τα στοιχειά της ethnic ηλεκτρονικής μουσικής που σίγουρα θα σας ταξιδεύσει!

 Michail Sicas

Το “Πάει”, είναι ένα τραγούδι που μιλάει για την απώλεια και για ότι αφήνει αυτή πίσω της. Η διαχρονική ερμηνεύτρια Μπέσσυ Αργυράκη, με την ιδιαίτερη και μοναδικό χροιά, ανταποκρίνεται σε αυτή την νοσταλγική διάθεση πατώντας στέρεα και προσφέροντας μας μια φρέσκια και σύγχρονη ερμηνεία!

Οι στίχοι του Σταμάτη Γκίκα περιγράφουν τη νοσταλγία αυτού του Έλληνα δεύτερης γενιάς για μια πατρίδα της νεαρής του ηλικίας, αλλά με διαχρονική θεματολογία. Η ηχογράφηση του τραγουδιού πραγματοποιήθηκε στο στούντιο του Κώστα Καλημέρη και την ενορχήστρωση υπογράφει ο Άρης Παυλής.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top