Ο Χρήστος Δάντης περνά στην αντεπίθεση για τη σύντροφό του, Ασημίνα

Έξω φρενών με τον πρώην Survivor, Κώστα Αναγνωστόπουλο

Η επιβεβαίωση της Ασημίνας Χατζηανδρέου για τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor. 

Γνωστός ως μισθοφόρος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter σχολιάζει ανελλιπώς τα τεκταινόμενα γύρω από το reality επιβίωσης. 

Μία πρόσφατη ανάρτησή του στο δημοφιλές μέσο αναφορικά με τη σύντροφό του Χρήστου Δάντη, Ασημίνα Χατζηανδρέου, εξόργισε τον τραγουδιστή, ο οποίος δε δίστασε μάλιστα να του απαντήσει δημόσια.

Χρήστος Δάντης: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου επιβεβαίωσε τη σχέση τους 

«Πάντως εγώ πιστευω, ότι ο Λάμπρος δεν το είπε απόλυτα με καθαρή πρόθεση. Που τον συμπαθώ (αν και επιφυλάσσομαι γιατί είναι πολύ διαβασμένος). Για όσους δεν ξέρουν, είναι μάνατζερ του Δάντη, του οποίου κοπέλα είναι η Ασημίνα. Υ.Γ. Ο νοών νοείτω..#survivorGR», έγραψε ο πρώην Survivor για να ακολουθήσει η οργισμένη αντίδραση από τον γνωστό καλλιτέχνη.

Χρήστος Δάντης: Κι όμως η σύντροφός του συμμετέχει στο Survivor!

«Αγαπητέ συνομοσιολόγε, έχω να δηλώσω επειδή ακούω πολλές ασυναρτησίες όσον αφορά τη σχέση μου με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο Λάμπρος ουδέποτε υπήρξε Manager μου, παρά μόνο του ανήκε κατά 1/3 η εταιρεία Spin Records - Digital Ray της οποίας την πλατφόρμα χρησιμοποίησα για κάποιες κυκλοφορίες μου απ το 2016 έως το 2019. Οποιοδήποτε σενάριο λοιπόν, ανήκει στη φαντασία σου. Καταλαβαίνω πως είναι λυπηρό να ζεις με το «φάντασμα» μιας παλιότερης συμμετοχής σου σε όποιο Survivor, αλλά λυπάμαι «φιλε» μου, δεν είμαι εγώ το πρόβλημα σου. Να προσεχεις λοιπόν για όποια διατύπωση σου αφορά στο πρόσωπο μου στο μέλλον. Θέλεις να μιλήσουμε για τραγούδια; Για Gibson η Fender κιθάρες; Για το Jass Bass μου; Εδώ είμαι. Που είσαι και «νοών»!».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top