«Πού βρίσκει τα λεφτά ο Κοκλώνης;» - Η απάντηση του παρουσιαστή

«Ίσως η πιο στοχευμένη ερώτηση που μου έχουν κάνει ποτέ»

Ο Νίκος Κοκλώνης ήταν ένας από τους καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» το βράδυ της Τρίτης και για πρώτη φορά ξεκαθάρισε τη θέση του όσον αφορά στα σχόλια που μιλούν για παχυλές αμοιβές στις παραγωγές του.

Κοκλώνης: «Έκανα εξετάσεις και ήταν χάλια, δεν ήξερα αν θα τα βγάλω πέρα»

κοκλωνης the 2night show λεφτά

Περιπέτεια για την Κατερίνα Καινούργιου - Την απεγκλώβισε ο Νίκος Κοκλώνης

Ο γνωστός παραγωγός – παρουσιαστής απάντησε, σε αυτό που ακούγεται από πολλά στόματα, στην ερώτηση: «Πού βρίσκει τα λεφτά ο Κοκλώνης;».

«Ίσως η πιο στοχευμένη ερώτηση που μου έχουν κάνει ποτέ. Δεν παίρνουν πολλά οι παραγωγές μου, παίρνουν αυτά που πρέπει να πάρουν. Κάνω παραγωγές για τα κανάλια, άρα τα κανάλια πληρώνουν. Πληρώνομαι και εγώ, αλλά την αμοιβή μου τη βάζω στην παραγωγή και πολλές φορές επενδύω παραπάνω. Τα “deal” τα κλείνει ο Κοκλώνης. Είμαι περήφανος που τα έχω καταφέρει.

Δεν μπορώ να βλέπω παραγωγές που σκίζουν και είναι από μη Έλληνες παραγωγούς. Με πειράζει που βλέπω μια παραγωγή στην prime time που έχει 60 τεχνικούς από άλλες χώρες και οι δικοί μας δεν έχουν δουλειά. Έχω 670 άτομα στην παραγωγή Έλληνες. Να μην παρεξηγηθεί αυτό. Οι θέσεις εργασίες καλύπτονται από άτομα που μένουν στην Ελλάδα μόνιμα…

Εγώ πρέπει να διαπραγματευτώ έναν μισθό. Δεν ισχύει ότι πληρώνουμε ακριβά. Ο Κοκλώνης είναι ένας ''εργολάβος'', εκτελεί παραγωγές για το κανάλι. Αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση τις παραγωγές μας τις έχει παραγγείλει ένα κανάλι. Για να “σκάσει” κάτι πρέπει να “σκάσει” πρώτα το κανάλι» εξήγησε ο Νίκος Κοκλώνης.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top