Κοκλώνης: «Έκανα εξετάσεις και ήταν χάλια, δεν ήξερα αν θα τα βγάλω πέρα»

«Εκεί κατάλαβα ότι ήρθαμε σε αυτόν τον κόσμο για κάποια μαθήματα»

Για τις άγνωστες πτυχές της ζωής του μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης. Ο παρουσιαστής – παραγωγός δε δίστασε να παραδεχτεί πως στο παρελθόν εμπιστεύτηκε κάποια άτομα και τελικά έπεσε έξω μαζί τους.

«Υπήρχαν άνθρωποι που συμπαθούσα πολύ και μιλούσαν άσχημα για εμένα, γι΄αυτό δε μου αρέσει καθόλου η showbiz», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή «The 2Night Show».

Στη συνέχεια μίλησε και για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του. Λίγοι ήταν αυτοί που γνώριζαν τι περνούσε, ανάμεσα σε αυτούς και ο πολύ καλός του φίλος Τρύφωνας Σαμαράς.

Νίκος Κοκλώνης

«Πριν από δύο χρόνια είχαμε πάει ένα ταξίδι με τον Τρύφωνα Σαμαρά και είχα γυρίσει και δεν ένιωθα καλά. Δεν το ξέρει κανείς αυτό… Και πήγα και έκανα εξετάσεις. Βγήκαν και μου λέει ο γιατρός σε βλέπω καλά, αλλά για να τσεκάρουμε κάτι δείκτες. Και βγήκαν χάλια. Τον κοιτάω και του λέω “φίλε μου, δεν ξέρω αν θα τα βγάλω πέρα’’. Εκεί κατάλαβα ότι αυτό που μετράει είναι ότι ήρθαμε σε αυτόν τον κόσμο για κάποια μαθήματα και αναμνήσεις».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι είπε για την υγεία του Νίκου Κοκλώνη

«Δε θα χαλάσω την εικόνα του happy Νίκου. Δε θα κάνω καβάντζα και ένα ευρώ να έχω στο βρακί μου θα το δώσω σε κάποιον που έχει ανάγκη και δε θέλω να το λέω. Υπάρχει κι ο Νίκος που έχει χίλια προβλήματα κι αυτός είναι μπροστά για να παλεύει για άλλες οικογένειες», πρόσθεσε, κλείνοντας, ο Νίκος Κοκλώνης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top