Μαριάννα Κιμούλη: «Το #MeToo αφορά τον πατέρα μου και τους δικηγόρους του»

Όσα είπε στις κάμερες η κόρη του Γιώργου Κιμούλη

Δείτε όσα είπε η Μαριάννα Κιμούλη

Η κάμερα του Happy Day συνάντησε τη Μαριάννα Κιμούλη, κόρη του Γιώργου Κιμούλη και της Μαρίας Δαμανάκη, η οποία μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο χρόνο στο ελληνικό θέατρο.  

Γιώργος Κιμούλης: Εκτός Φεστιβάλ Επιδαύρου μετά τις καταγγελίες

Μαριάννα Κιμούλη

Η Μαριάννα ακολουθεί την καριέρα του πατέρα της στο θέατρο

Για το κίνημα #metoo και την εμπλοκή του ονόματος του πατέρα της σε αυτό, η νεαρή ηθοποιός είπε: «Ο μόνος δρόμος είναι να αρχίσουμε να σεβόμαστε τη διαφορετικότητα. Ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα το αντιληφθούμε αυτό. Είναι καλό το ότι ξεκίνησε από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά δεν πρέπει να μείνει μόνο εκεί, αφορά όλους τους εργασιακούς χώρους. Δε θα ήθελα να επεκταθώ για την εμπλοκή του πατέρα μου. Είναι μια υπόθεση που αφορά τον ίδιο και τους δικηγόρους του». 

Γνωστή ηθοποιός καταγγέλει τον Κιμούλη για ψυχολογική βία: «Τον λυπάμαι»

«Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω κάτι τηλεοπτικά. Θεωρώ ότι είναι κάτι απαραίτητο για τη δουλειά μας. Εννοείται πως θα το τολμούσα κι όλο και κάποιες συζητήσεις γίνονται», δήλωσε σε σχέση με τα επαγγελματικά της σχέδια. 

Μαριάννα Κιμούλη Μαρία Δαμανάκη

Η Μαριάννα Κιμούλη με τη μητέρα της, Μαρία Δαμανάκη το 2011 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Γιώργος Κιμούλης: Διέγραψε τον λογαριασμό του στο Instagram

Όσον αφορά την αντίδραση του Γιώργου Κιμούλη στην απόφασή της να γίνει ηθοποιό, απάντησε: «Ο πατέρας μου όταν του είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός μου είπε, “καλή τύχη” και να έχω αντοχή. Έχω δεχτεί έντονη κριτική και σύγκριση με τον πατέρα μου. Θεωρώ ότι είναι φυσιολογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο, αλλά το γεγονός ότι είμαι γυναίκα κι εκείνος άντρας βοηθάει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top