Πολυχρονίδης: «Η μάνα μου δεν έχει χάσει ούτε ένα επεισόδιο από τα 1500!»

Η συνέντευξη του παρουσιαστή του Τροχού της Τύχης στο Breakfast@Star

Δείτε τη συνέντευξη του Πέτρου Πολυχρονίδη και της Νατάσας Κουβελά

Επιτέλους μετά από τόσο καιρό ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Νατάσα Κουβελά από τον Τροχό της Τύχης κάθισαν στον καναπέ του Breakfast@Star.

Η Νατάσα κι ο Πέτρος περπάτησαν στο πλατό του Breakfast@Star σαν... μοντέλα!

Με χιούμορ ο παρουσιαστής του επιτυχημένου παιχνιδιού του STAR έκανε τα παράπονά του στην Ελίνα και τον Γιώργο, αφού πέρασαν αρκετοί μήνες για να τον καλέσουν στο πρωινό πρόγραμμα.  

Ο «Τροχός της Τύχης» χάρισε το 1ο αυτοκίνητο του 2022!

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μίλησε για την εμπειρία του τις τελευταίες οκτώ σεζόν στον Τροχό, αλλά και για το πώς βρέθηκε στην παρουσίαση. «Δεν περίμενα την τεράστια επιτυχία του Τροχού σε αυτό το επίπεδο», είπε ο παρουσιαστής, προσθέτοντας ότι θα ήθελε να «κλείσει» στην παρουσίαση τουλάχιστον μια… εικοσαετία!

Δεύτερο παράπονο του Πέτρου είναι ότι δεν έχει παίξει ποτέ σε κάποιο τηλεπαιχνίδι, παρότι είναι φοβερός τηλεπαιχνιδάκιας!

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης βοήθηκε πολύ τη Νατάσα Κουβελά να ξεπεράσει το αρχικό της άγχος στον Τροχό

«Είχα πολύ άγχος. Στο πρώτο γύρισμα μου κόπηκαν τα πόδια κυριολεκτικά. Επειδή όμως ο Πέτρος είναι τόσο δοτικός με συμβούλεψε από την πρώτη στιγμή, χαλάρωσα πολύ γρήγορα»,  είπε η Νατάσα για την πρώτη φορά που βρέθηκε στον Τροχό.

Πέτρος Πολυχρονίδης: Η Εξομολόγηση Της Μητέρας Του

Τα παιδιά του βλέπουν τον Πέτρο Πολυχρονίδη στην τηλεόραση; «Ποτέ, ποτέ… με έχουν βαρεθεί. Τα παιδιά μου με βλέπουν μόνο αν τους το πει… κομψά η μάνα μου, που δεν έχει χάσει ούτε ένα επεισόδιο από τα 1500!», απάντησε με χιούμορ.  

«Η ανθρώπινη απώλεια μπορεί να με λυγίσει, το μόνο που με ενοχλεί είναι η μιζέρια. Δε βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο, το βλέπω να ξεχειλίζει», πρόσθεσε στη συνέχεια ο παρουσιαστής. 

Τροχός της Τύχης: Χάρισε το 1ο αυτοκίνητο για τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι στη γυναίκα του και το σπίτι του δε μιλάει πολύ, ενώ δήλωσε ότι σαν πατέρας είναι λίγο… χάχας, αφού με το πρόσωπο που έχει δεν μπορεί να πείσει τα παιδιά του ότι είναι αυστηρός.  

Η Νατάσα για δύο εβδομάδες μιλούσε στον Πέτρο στον πληθυντικό... 

Κλείνοντας η Νατάσα Κουβελά αποκάλυψε πώς βρέθηκε στον Τροχό της Τύχης, με τον Πέτρο να συμπληρώνει ότι έκανε… δύο εβδομάδες να του μιλήσει στον ενικό και τον αποκαλούσε «Κύριε Πέτρο»

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top