Χριστίνα Βραχάλη: «Κάθε φορά που ακούω αυτό το τραγούδι συγκινούμαι»

Το ζευγάρι που αποχώρησε από το 12ο live του DWTS μιλά στο Breakfast@Star

Με το 12ο live του επέστρεψε για ακόμη ένα βράδυ Παρασκευής το Dancing with the Stars, επιφυλάσσοντας εντυπωσιακές χορογραφίες, μια guest εμφάνιση από την ηθοποιό Δανάη Παππά αλλά κι ένα νέο διαγωνιστικό κομμάτι, αυτό του Dance/Off. 

Χριστίνα Βραχάλη: «Το DWTS είναι η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει»

Τα ζευγάρια που διαγωνίζονται στο σόου χορού έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο παρκέ, αλλά -δυστυχώς- το χορευτικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του για ένα, έπειτα από 12 ζωντανές χορευτικές εμφανίσεις, αυτό της Χριστίνας Βραχάλη και του καβαλιέρου της, Αργύρη Αργυρόπουλου.

Οι δυο τους βρέθηκαν σήμερα στο πλατό του Breakfast@star, όπου μίλησαν για αυτό το χορευτικό τους ταξίδι στο φαντασμαγορικό show χορού.

DWTS: Η salsa της Χριστίνας Βραχάλη που… έβαλε φωτιά στο παρκέ!

«Τη στιγμή πριν ανέβουμε στο stage, με κοιτάει ο Αργύρης και μου λέει "αυτό που θα γίνει σήμερα θα είναι μόνο για εμάς". Μου πήρε όλο το άγχος και πραγματικά ήταν η στιγμή μας», είπε η Χριστίνα Βραχάλη και αμέσως άρχισε να προβάλλεται ένα μικρό απόσπασμα της χορογραφίας τους.

DWTS - H συγκίνηση της Χριστίνας Βραχάλη: «Είναι πολύ μεγάλη απώλεια»

Βλέποντας το βίντεο η Χριστίνα Βραχάλη δεν άντεξε και συγκινήθηκε on air: «Κάθε φορά που ακούω αυτό το τραγούδι συγκινούμαι. Ήταν μία από τις καλύτερες στιγμές μας στο DWTS».

Τέλος, προέτρεψε όλο τον κόσμο να ξεκινήσει να χορεύει, γιατί εκτός από εκπληκτικός τρόπος έκφρασης, είναι ένα χόμπι που σε γυμνάζει και σε κάνει καλύτερο σε πολλούς τρομείς!

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Δείτε όλα τα επεισόδια του DWTS

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top