Παπαληγούρα: Η επιθυμία να γίνω μαμά ήρθε απ΄την αγάπη για τον άντρα μου

Όσα είπε η ταλαντούχος ηθοποιός στο «Breakfast@star»

Μπορεί η Λένα Παπαληγούρα να έχει υποδυθεί αρκετούς ρόλους στην τηλεόραση, αλλά και στο θέατρο, αλλά ο σπουδαιότερος για εκείνη είναι αυτός της μητέρας.

Λένα Παπαληγούρα: Τρυφερές στιγμές με τα αγόρια της στο κέντρο της Αθήνας

Η Λένα Παπαληγούρα και ο Άκης Πάντος με τους γιους τους

Η Λένα Παπαληγούρα και ο Άκης Πάντος με τους γιους τους

Η ηθοποιός έχει αποκτήσει δύο γιους, τον Αναστάση και τον Αντώνη, καρποί του έρωτά της με τον Άκη Πάντο.
«Τα παιδιά μου μπορούν να με κάνουν να γελάσω με την ψυχή μου. Επίσης, μπορούν  να με κάνουν να γελάσω οι φίλοι μου, ο άντρας μου και γενικότερα οι άνθρωποι που αγαπώ», είπε στην εκπομπή «Breakfast@star», όταν ο Γιώργος και η Ελίνα τη ρώτησαν τι είναι αυτό που μπορεί να την κάνει να γελάσει έπειτα από έναν δύσκολο ρόλο.

Λένα Παπαληγούρα – Άκης Πάντος: Οικογενειακή βόλτα στο Ζάππειο

Πάνω από όλα μαμά η Λένα Παπαληγούρα


Αν και το πρόγραμμά της είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο εξαιτίας των αυξημένων επαγγελματικών της υποχρεώσεων, αλλά φροντίζει να βρίσκει χρόνο για να είναι δίπλα στους γιους της. «Τα παιδιά μου είναι 3 και 1,5 ετών. Είναι σαν να μεγαλώνω δίδυμα. Βέβαια, δεν είναι, γι’ αυτό και οφείλω να τα βοηθήσω να αναπτύξουν ξεχωριστά την προσωπικότητά τους. Ξυπνάμε πολύ νωρίς. Όλο μου τον ελεύθερο χρόνο τον διαθέτω σε αυτούς. Το κάνω επειδή μου αρέσει και όχι επειδή πρέπει. Περνάμε πολύ ωραία. Τα περισσότερα χαλαρά μου απογεύματα τα περνάω στην παιδική χαρά. Ήθελα πάρα πολύ να γίνω μαμά. Δεν είναι κάτι που προέκυψε έτσι από μόνη μου. Μου προέκυψε από τη συνύπαρξη με τον Άκη. Γεννήθηκε μέσα από την αγάπη μας. Είμαι μοναχοπαίδι, γι’ αυτό και ήθελα εγώ να κάνω δυο παιδιά. Είχα όμορφα παιδικά χρόνια, αλλά ήμουν μόνη μου. Ήθελα τα παιδιά μου να έχουν το ένα το άλλο».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top