Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη: Η σεξουαλική παρενόχληση & η νέα ζωή στο Μεξικό

«Είναι ένα κουτάκι μέσα μου που δεν το έχω ανοίξει ακόμα»

Η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και μίλησε για τη ζωή της στο Μεξικό με τον αγαπημένο της, ενώ αποκάλυψε και τις παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί όσο δούλευε στην Ελλάδα.

Σπάνια βραδινή εμφάνιση για την Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη στην Ελλάδα

«Είναι ωραία μ’ αρέσει το Μεξικό, η αρχή ήταν δύσκολη. Γνωριστήκαμε στο Παρίσι, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά αλλά ήταν περίεργη η κατάσταση στην αρχή. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα πίστευα ότι θα καταλήξω στο Μεξικό» είπε η αγαπημένη ηθοποιός για τον έρωτά της με τον Μάρκους και τη νέα της ζωή στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Αυτή την περίοδο η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη ασχολείται με τη μόδα και έχει αφήσει πίσω την υποκριτική.

περιστέρη πατριτσια μίλικ

Σπάνια βραδινή εμφάνιση για την Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη στην Ελλάδα τα Χριστούγεννα/ NDP

«Μου λείπει η υποκριτική αλλά δεν είναι εφικτό τώρα. Μου λείπει και η ζωή μου στην Ελλάδα, οι φίλοι μου, η καθημερινότητα. Να μείνω στο Μεξικό μόνιμα αποκλείεται», τόνισε η Περιστέρη.

Ακόμα, η ηθοποιός εξομολογήθηκε κακή της εμπειρία από σεξουαλική παρενόχληση που έχει βιώσει, λέγοντας ότι ήταν ο λόγος για να αφήσει δουλειά.

«Υπάρχουν στιγμές που αισθάνθηκα πολύ πιεσμένη. Μίλησα γιατί αισθάνθηκα ότι πρέπει να πω ότι αυτό όντως συμβαίνει, μου έχει συμβεί και μένα. Είναι ένα κουτάκι μέσα μου που δεν το έχω ανοίξει ακόμα και δεν ξέρω αν θα το ανοίξω», ανέφερε η Περιστέρη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top