Ματίνα Νικολάου: Ο γιος της πήγε να τη δει στο θέατρο και συγκινήθηκε

Η περιπέτεια του συντρόφου της με τον κορωνοϊό

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» και την οικογένεια της Ματίνας Νικολάου και πιο συγκεκριμένα τον σύντροφό της, Βασίλη Πορφυράκη.

Βασίλης Πορφυράκης: «Θαυμάζω τη Ματίνα Νικολάου ως καλλιτέχνη»

Η πρωταγωνίστρια της παράστασης «Ο κήπος με τις αλήθειες», καλεσμένη στην εκπομπή Love it εξήγησε πως ήταν μια δύσκολη κατάσταση, καθώς παρά το γεγονός ότι η ίδια δε νόησε, μπήκε σε καραντίνα.

«Οι γιορτές αυτές ήταν πάλι λίγο περίεργες γιατί, ήρθε στο σπίτι μας ο κορωνοϊός, μας χτύπησε την πόρτα, οπότε ήμασταν σε καραντίνα, αλλά εντάξει ήταν μία ευκαιρία για ξεκούραση για εμένα. Ήταν μία δύσκολη κατάσταση, οπότε κάπως ταράχτηκα. Εγώ δεν το πέρασα, ο Βασίλης μόνο. Εγώ έχω κάνει και την τρίτη δόση και ίσως βοήθησε αυτό. Αλλά είχα ένα άγχος όλες αυτές τις ημέρες γιατί είναι η εκπομπή, είναι το θέατρο. Και ο Βασίλης όμως είναι εντάξει πλέον και είναι αρνητικός», δήλωσε συγκεκριμένα.

Ματίνα Νικολάου: Όσα αποκάλυψε για τις σχέσεις της με τον πρώην σύζυγό της!

Στη συνέχεια μίλησε για τον ρόλο της ως μητέρα και αποκάλυψε ότι ο μονάκριβος γιος της, Παναγιώτης ήταν από τους πρώτους που πήγαν να τη δουν στο θέατρο, ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνησή του στο τέλος.

«Ο ρόλος της μητέρας είναι ο πιο αγχωτικός είναι σαν να μην ξέρεις ποτέ τι πρέπει να κάνεις. Ο γιος μου είναι στην εφηβεία, είναι πολύ ήσυχος, αλλά ο φόβος πάντα υπάρχει», είπε για τον 14χρονο γιο της και πρόσθεσε: «Ο γιος μου ήρθε από τους πρώτους να δει την παράσταση και του άρεσε πάρα πολύ. Ενθουσιάστηκε, μου είπε ότι θα ήθελε να είχε και άλλο, συγκινήθηκε και μου είπε μαμά επιτέλους κάνεις κάτι κανονικό».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top