Παπαγεωργίου: Ο γάμος με τη Μιχαλάκη & το απρόοπτο στο ταξίδι του μέλιτος

Όσα εξομολογήθηκε ο ηθοποιός στην εκπομπή Ελένη

Το ημερολόγιο έγραφε 7 Αυγούστου 2021, όταν η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύτηκαν στο πρώην δημαρχείο Ποσειδωνίας στη Σύρο, ανήμερα των γενεθλίων της νύφης.

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Παθιασμένα φιλιά σε νυχτερινό κέντρο

 

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου/ NDP

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου/ NDP

Την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους οι νεόνυμφοι είχαν δίπλα τους αγαπημένους συγγενείς και φίλους.

Γιώργος Παπαγεωργίου: Με τη Δανάη Μιχαλάκη θα παίξουμε στην ίδια παράσταση

«Σκεφτήκαμε ότι θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτι για τους φίλους μας, για τους ανθρώπους μας και να μοιραστούμε τη χαρά μας μαζί τους. Δεν υπήρχε κάποιος άλλος λόγος. Κάναμε πολιτικό γάμο κι έγινε στο νησί της Δανάης, στη Σύρο.Ουσιαστικά, ήταν μια γιορτή που θέλαμε να κάνουμε. Δεν υπήρχε κάποιος άλλος λόγος" και συμπλήρωσε: "Λειτουργήσαμε λίγο ρομαντικά σε αυτό. Θέλαμε να το ζήσουμε ρε παιδί μου που λέμε και ήταν ακριβώς όπως το φανταστήκαμε, με τους φίλους μας, στο δημαρχείο της Ποσειδωνίας στη Σύρο, μετά κάναμε ένα πάρτυ στην παραλία. Ποτέ δε με φόβισε η ιδέα του γάμου. Μετά ήταν η αφορμή για να κάνουμε ένα πολύ ωραίο ταξίδι», είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Ελένη» για τον γάμο του με την ηθοποιό.

Μιχαλάκη: Νοσταλγεί τις ημέρες στην Ιταλία μαζί με τον Γιώργο Παπαγεωργίου

Λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους οι νεόνυμφοι αναχώρησαν για το ταξίδι του μέλιτος με προορισμό την Ιταλία. «Πήγαμε περίπου για 11 μέρες. Περάσαμε τρομερά. Πήγαμε στο Μπέργκαμο και ο κόσμος ήταν πολύ χαλαρός. Στη Βενετία ειδικά γινόταν χαμός από τουρίστες. Είπαμε πως αν δεν κολλήσουμε τώρα δεν θα κολλήσουμε ποτέ covid" και συνέχισε αναφερόμενος σε ένα απρόοπτο που είχε λέγοντας: "Θέλω να συμβουλέψω όποιον θέλει να κάνει ένα roadtrip όπως κάναμε εμείς, να προσέχετε πάρα πολύ και να τηρείτε τους κανόνες οδικής συμπεριφοράς διότι εγώ γύρισα με 5 κλήσεις από την Ιταλία. Οδηγούσα προσεκτικά, δεν έκανα τρέλες. Απλά στην Ιταλία έχει κάποιες ζώνες που αν μπεις με το αυτοκίνητο σε τσακώνει η κάμερα και σου έρχεται η κλήση όπου κι αν βρίσκεσαι», πρόσθεσε ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top